MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Boxerské kožené rukavice EVERLAST Moulded Ergo čierne

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (1)
Otázky a odpovede (0)

Boxerské kožené rukavice EVERLAST Moulded Ergo čierne - Základné informácie

Boxerské kožené rukavice Everlast Moulded so špeciálnou penou absorbujúce náraz a použiteľné na sparring a tréning na vreci.

Dizajnovo klasické rukavice majú dokonale tvarovanú a vystuženou oblasť palca. Vydrží aj náročnejšie tréningy.

Tréningové rukavice sú vyrobené z pravej kože určené pre sparring i pre tréning na boxovacom vreci. Obsahujú špeciálne extra silnú vrstvu penovky, ktorá perfektne tlmí všetky otrasy a nárazy. Dizajnovo klasické rukavice majú dokonale tvarovanú a vystuženou oblasť palca, ktorá je naviac pútkom viazaná na celú rukavicu a znemožňuje tak narazenie či iné zranenia palca, ktorý je vďaka tomuto prevedení v pevnej pozícii.

Oblasť dlane je vybavená dvoma výstužami. Jedna chráni časť dlane pred údermi, druhá výstuž je určená pre ochranu a oporu prstov a pre lepšie zovretie dlane v rukavici. Rukavice vetrá pomocou piatich otvorov, ktoré sú umiestnené na vnútornej časti rukavice. Potenie ruky počas tréningu minimalizuje špeciálny materiál vo vnútri rukavice. Celá rukavice je na niekoľkých miestach veľmi kvalitne prešitá, takže pôsobí veľmi pevne, vydržia preto aj náročnejšie typy tréningov.

Rukavice sa zapínajú na suchý zips, umiestnený na poloelastickú koženom opasku, ktorý dokonale spevňuje zápästie. Pásik je pri maximálnom natiahnutí 31 cm dlhý a 7,5 cm silný. Na vonkajšej strane pásku je našité logo Everlast. Logo aj s novým znakom firmy Everlast je tiež vytlačené na chrbte rukavice. Rukavice odporúčame ošetrovať prípravkami na koži či kožené topánky.

Technické dáta:
- určenie: sparring, tréning na boxovacie vrece
- zapínanie: suchý zips
- maximálna dĺžka až 31 cm
- dodávané veľkosti v ponuke
- silný až 7,5 cm

Použité výrobné technológie:
- EverFresh: potíte sa, ale nebude to cítiť. Zápach nemusí byť nutne vedľajším efektom snahy zostať v kondícii. Materiál Everlast - EverFresh vďaka svojim antibakteriálnym vlastnostiam chráni voči zápachu a podráždenie kože. Zároveň predlžuje životnosť vybavenia ničením baktérií, ktoré spôsobujú rozklad textílií.
- Ventilation: strategické prúdenie vzduchu pomáha regulovať telesnú teplotu a zamedzí prehriatiu organizmu počas tréningu
- Antimicrobial: špeciálne ošetrený materiál chráni proti zápachu a podráždeniu pokožky, a zároveň ničí baktérie a mikróby, ktoré spôsobujú rozpad materiálu.

Boxerské kožené rukavice EVERLAST Moulded Ergo čierne - Parametre

Použitie: Materiál rukavice:
Materiál rukavice:
Farba:
Farba:

Boxerské kožené rukavice EVERLAST Moulded Ergo čierne - Recenze (1)

Hodnotenie produktu
1 zákazník hodnotil produkt
100%zákazníkov odporúča produkt
Pavel L.
07.02.2020
Dobré zpracování
Zapínání
nic
Dlouho jsem vybíral, až jsem zvolil tyto. Osobně můžu říct že mi pasují výborně.

Boxerské kožené rukavice EVERLAST Moulded Ergo čierne - Otázky a odpovede (0)