MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Chémia pre vírivky MARIMEX Spa kyslíkové tablety 0,5 kg

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (1)
Otázky a odpovede (0)

Chémia pre vírivky MARIMEX Spa kyslíkové tablety 0,5 kg - Základné informácie

Rozpustné tablety (doba rozpúšťanie cca 30 minút) pre komplexné ošetrenie vody, používajú sa v kombinácii s prípravkom Aquamar Aktivátor. Po ponorení tablety do vody dochádza k jej postupnému rozpúšťaniu, kedy sa uvoľňuje účinná zložka, ktorá oxiduje nečistoty prítomné vo vode.

Biele tablety s hmotnosťou 20 g pomaly rozpustné vo vode. Účinnou látkou je bis (peroxysíranov) -bis (síran) pentadraselný (1 000 g / kg), CAS: 70693-62-8.

Pre správnu funkciu je nutné postupovať presne podľa návodu spolu s pravidelným ošetrením vody pomocou prípravku AQUAMAR Aktivátor.

Návod na použitie a dávkovanie:
Pred prvým použitím prípravku upravte hodnotu pH na 6,8-7,2. Pri prvom ošetrení vody a ako šokové opatrenie cca. každé 2 týždne dávkujte 10-15 tabliet / 10 m3 vody. Počas prevádzky bazéna pridávajte ďalšie tablety podľa potreby. Všeobecne platí, že pre dosiahnutie krištáľovo čistej a trvalo hygienicky nezávadnej vody by mala byť hodnota pH udržiavaná v rozsahu 6,8-7,2 a obsah aktívneho kyslíka udržiavaný v rozmedzí 8-12 mg / l, pri teplotách vody nad 28 ° C udržujte koncentráciu aktívneho kyslíka medzi 10-14 mg / l. Ak klesne obsah aktívneho kyslíka pod hodnotu 8 mg / l je potrebné pridať ďalšie tablety, ak je vyššia ako 14 mg / l, obmedzte dávkovanie tabliet a počkajte, až táto hodnota klesne do vyššie uvedeného rozmedzia. Hodnotu obsahu aktívneho kyslíka priebežne najmenej 2x týždenne kontrolujte vhodnými testermi pri výstupe vody z bazéna do filtračného okruhu.

Spôsob aplikácie:
Plavákom: do dávkovacieho plaváku vložte potrebné množstvo tabliet. Nechajte plavák, aby sa voľne pohyboval po hladine bazéna, kde je väčší pohyb vody. Dávkovačom vstavaným do cirkulačného potrubia: do dávkovača dajte potrebné množstvo tabliet. Regulačné ventily dávkovača nastavte tak, aby bola približne dodržiavaná hodnota koncentrácie aktívneho kyslíka.

NIKDY NEHÁDŽTE TABLETY DO BAZÉNA!

Technické dáta:
- druh chémie: tablety
- účel použitia: priebežná údržba
- typ chémie: bezchlórová
- hmotnosť: 0,5 kg



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.7 kg

Chémia pre vírivky MARIMEX Spa kyslíkové tablety 0,5 kg - Parametre

Určenie: Forma a použitie chémie:
Forma chémie:
Použitie chémie:
Vlastnosti:
Vlastnosti:
Hmotnosť chémie:
Hmotnosť chémie:
1 kg

Chémia pre vírivky MARIMEX Spa kyslíkové tablety 0,5 kg - Recenze (1)

Hodnotenie produktu
1 zákazník hodnotil produkt
100%zákazníkov odporúča produkt
overený z.
19.11.2018
Odporúčam

Chémia pre vírivky MARIMEX Spa kyslíkové tablety 0,5 kg - Otázky a odpovede (0)