MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Hubnoucí pás EVERLAST F.I.T.

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Hubnoucí pás EVERLAST F.I.T. - Základné informácie

Chudnúci pás od firmy Everlast je neoceniteľný pomocník pri tréningu všetkých druhov športov. Využijú ho najmä športovci, ktorí potrebujú zredukovať váhu a spevniť svaly v oblasti brucha.

Chudnúci pás zrýchľuje odbúravanie kalórií a následne aj tuku v oblasti celého pásu a spodného chrbta. Napomáha k vyrysovaniu brušných svalov, na prehriatie a spevnenie spodného chrbta a celkovo zrýchľuje a zlepšuje výsledky pravidelného tréningu. Výsledky sa dostavia už po veľmi krátkej dobe používania.

Chudnúci pás Everlast je vyrobený z vysoko kvalitného a odolného neoprénového materiálu. Pohodlne sa nosí a je veľmi praktický. Pás má čiernu farbu a na konci suchého zipsu je žlté logo firmy Everlast. Vnútorná strana je z neoprénu a vonkajšia je pokrytá jemným textilom. Pás meria 115 cm na dĺžku. Možno ho však ešte natiahnuť najmenej o 10 cm a tým ho predĺžiť. Na šírku meria 24,5 cm. Zapínanie je na vysoko kvalitný suchý zips s priemerom 5 cm, ktorý zabezpečuje pohodlné a pevné zaistenie.

Pozor, chudnúci pás nemá vlastnosti vzpieračského opasku a nechráni pred zranením chrbta pri zdvíhaní ťažkých závaží. Po tréningu odporúčame pás ručne vyprať. Neperie sa v práčke. Vnútorná strana je z neoprénu, vonkajšie z polyesteru. 90% neoprén, 10% polyester.

Technické dáta:
- dĺžka: 115 + 10 cm
- šírka: 20,3 cm
- materiál: neoprén, polyester



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.2 kg

Hubnoucí pás EVERLAST F.I.T. - Recenze (0)

Hubnoucí pás EVERLAST F.I.T. - Otázky a odpovede (0)