MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Infrasauna FRANCE SAUNA Garde

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Infrasauna FRANCE SAUNA Garde - Základné informácie

Infrasauna FRANCE SAUNA Garde je infrasauna pre dve osoby.

DARČEK ZADARMO: Ku každej infrasaune HANSCRAFT dostanete ZADARMO Saunový set pre vonné esencie. Pripravili sme pre Vás saunový set pre esencie do sáun, ktorý obsahuje:
- sklenenú misku Duralex FRANCE 7,5 cm pre esenciu a aromaterapiu
- držiak saunovej misky Duralex FRANCE 7,5 cm (pripevní sa k stene infrakabíny)


Túto elegantnú domácu infrasaunu Garde francúzskeho saunového špecialistu FRANCE SAUNA môžu využívať až dve dospelé osoby súčasne.
Vnútorné i vonkajšie obloženie je vyrobené z kanadského jedlovca a vďaka svojmu dizajnu sa skvele hodí do takmer každého interiéru. Môžete tak relaxovať a zároveň starať o svoje zdravie v pohodlí svojho domova. Pobyt v infrakabíne má veľa pozitívnych zdravotných a kozmetických účinkov.

Pravidelný pobyt v infrasaune výrazne pomáha kardiovaskulárnemu systému, odstraňuje bolesti chrbta, kĺbov a svalov, posilňuje imunitný systém, predchádza celulitíde a zlepšuje kvalitu pleti. Počas pobytu v infrasaune môžete počúvať svoju obľúbenú hudbu z MP3 prehrávača alebo FM rádia. Pohodlný výhľad zo sauny umožňujú dvere z 5mm silného tvrdeného skla. Zabudovaný ionizátor kyslíka čistí vzduch, ničí mikroorganizmy a odstraňuje plesne. O rovnomerné rozloženie jemného tepla sa stará 5 kvalitných výkonných keramických infražiaričov, ktoré sa zahrievajú rýchlejšie, než napríklad ohrievače karbónová.

Celú infrasaunu možno ľahko ovládať prostredníctvom vonkajšieho alebo vnútorného digitálneho panelu. Infrakabínu Garde vďaka stavebnicovému systému ľahko a rýchlo zostavíte aj bez použitia špeciálneho náradia. Elektroinštalácia je už pripravená od výrobcu, takže stačí saunu len zapojiť do bežnej elektrickej zásuvky 230 V.

Technické dáta:
- kapacita 2 osoby
- interiér aj exteriér z 100% kanadského jedlovca (hemlock)
- ohrievače 5 keramických žiaričov s výkonom 1.700 W
- ionizátor
- lampička na čítanie
- 5 mm bezpečnostné sklo
- audio systém - AUX, USB, MP3, Bluetooth
- rozmery: výška 190 cm, šírka: 122 cm, hĺbka: 116 cm
- prevádzkové napätie 230 V

Výhody infrasauny: zotavuje pokožku, odstraňuje toxické látky z organizmu, obmedzuje stres a únavu, vylepšuje imunitný systém, podporuje krvný obeh, posilňuje kardiovaskulárny systém, uľavuje kĺbom a celkovej stuhnutosti organizmu.
Infrasauna je zdraviu prospešná forma termoterapia. Tiež pobyt v infrasaune výrazne pomáha spaľovať kalórie a tým sa redukuje telesná váha. Pri 30 - minútovom pobyte v infrasaune sa spáli 600-700 kalórií. Infrasaunu si môžete kúpiť aj domov. Kabínu infrasauny je možné umiestniť kamkoľvek do interéru. Má nízku spotrebu elektrickej energie. Je úplne vhodným doplnkom vášho domáceho wellness centra. Pravidelným používaním infrasauny, budete mať dokonalý pocit telesnej, duševnej i psychickej pohody.
Maximálna odporúčaná dĺžka pobytu v infrasaunách je cca 30 minút. Vždy záleží na Vašej konkrétnej kondícii - konzultujte s Vaším lekárom



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 130 kg

Infrasauna FRANCE SAUNA Garde - Recenze (0)

Infrasauna FRANCE SAUNA Garde - Otázky a odpovede (0)