MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Kolieskové korčule SPOKEY Halo II červené

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Kolieskové korčule SPOKEY Halo II červené - Základné informácie

Pánske kolieskové korčule SPOKEY Halo II v červenom prevedení vhodné pre rekreačnú aj fitness jazdu.

Kolieska korčúľ s tvrdosťou 82A PU o priemere 80 mm dokonale absorbujú vibrácie aj na nerovnom povrchu, ložiská triedy ABEC 5 Carbon zaručujú presnosť jazdy. Použitie pružnejšieho podvozku PP eliminuje otrasy, korčule sú vďaka nemu ľahšie. Korčule sú vyrábané s dôrazom na každý detail. Veľký význam má originálna kombinácia materiálov.

Kolieskové korčule sa veľmi rýchlo dostali na popredné pozície obľúbenosti v kategórii individuálnych vonkajších športov a korčuliarov v súčasnosti môžeme stretnúť na každom kroku.

Inline korčule sú výborným športovým doplnkom, ktorý Vám umožní jedinečný zážitok vo všetkých vekových kategóriách. Nielen, že zlepšíte svoj zdravotný štýl, ale aj pri pravidelnom korčuľovaní Vaša fyzická výkonnosť pôjde hore, ale tiež môžete prežiť skvelú zábavu pre celú rodinu. Kolieskové korčule môžu milovníkom ľadového hokeja výborne nahradiť tento šport aj v letnom období.

Kolieskové korčule sú dnes jednou z najobľúbenejších mestských športových aktivít a vlastniť jeden pár kvalitných korčúľ by mal každý aktívny človek. Nie je nič jednoduchšie, než si obuť korčule a vyraziť na výlet s priateľmi alebo rodinou. Korčuľovanie si užijú ako deti, tak aj dospelí, nezávisle na tom, či jazdíte vytrvalostné preteky, alebo sa prejdete okolo domu. Dajte svojmu telu potrebnú porciu pohybu a spojte príjemný výlet so športom, ktorý je v dnešnej uponáhľanej dobe tak dôležitý.

Ku korčuliam patrí kvalitné príslušenstvo, ktoré Vám zaistí potrebný komfort pri jazdách. Nezabudnite si preto vybrať vhodné chrániče a športové oblečenie.

Technické dáta:
- podvozok: PP
- ložiská: ABEC 5 Carbon
- kolieska: 80 mm, 82A PU
- zapínanie: dvojitá spona s poistkou, suchý zips, šnurovanie
- max. váha užívateľa: 100 kg
- veľkosti v ponuke

Kolieskové korčule SPOKEY Halo II červené - Recenze (0)

Kolieskové korčule SPOKEY Halo II červené - Otázky a odpovede (0)