MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Kožené zahnuté profi lapy EVERLAST čierno-žlté

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Kožené zahnuté profi lapy EVERLAST čierno-žlté - Základné informácie

Lapy z vysoko kvalitnej kože.

Určené predovšetkým pre tréning direktov, hákov ale aj iných druhov úderov. Vďaka špičkovému zahnutému dizajnu možno lepšie držať lapy na ruky. Malá plocha povrchu umožňuje presné nasmerovanie a zameranie na rýchlostné kombinácie, vhodné ako pre boxera tak pre trénera.

Výška lapy je 24 cm, šírka hornej, širšej časti 18 cm. Sila lapy je 4 cm. Obsahuje tri sendvičové vrstvy pre lepšiu absorpciu a trvanlivosť. Spodná časť lapy ale aj ostatné časti sú veľmi silno prešité, takže lapa je vysoko odolná. V zadnej časti každej lapy je umiestnený otvor pre ruku sa záchyty na prsty, takže poloha ruky je vo vnútri veľmi prirodzená a pritom pevná. Otvor pre ruku možno navyše ešte upevniť koženým opaskom so suchým zipsom. Pásik je 22 cm dlhý a 2,5 cm silný. Zadná časť každej lapy je vybavená tromi vetracími otvormi, takže riziko zápachu a potenie ruky je znížené na minimum. Prebytočnú vlhkosť vnútri lapy navyše saje funkčná podšívka. Váha balenia je 480 gramov.

Na výber je zo žlto-čierneho prevedení. Balenie obsahuje dve lapy. Na zadnej časti každej lapy je našité veľké logo spoločnosti Everlast, v prednej časti je vytlačené malé logo Everlast.

Technické dáta:
  • výška: 24 cm
  • sila: 4 cm
  • farba: čierno-žltá


Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.8 kg

Kožené zahnuté profi lapy EVERLAST čierno-žlté - Parametre

Použitie:
Použitie:
Farba:
Farba:

Kožené zahnuté profi lapy EVERLAST čierno-žlté - Recenze (0)

Kožené zahnuté profi lapy EVERLAST čierno-žlté - Otázky a odpovede (0)