MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Hojdacia sieť La Siesta Caribeňa modrá

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Hojdacia sieť La Siesta Caribeňa modrá - Základné informácie

Hojdacia sieť pre jedného La Siesta Caribeňa aqua blue - Váš domáci Karibik

Caribeňa je vyrobená v Kolumbii z čistej vysoko kvalitnej bavlny. Veľký počet závesných šnúr zaisťuje rovnomerné rozloženie váhy, neuveriteľný komfort a dlhú životnosť. Jej odolnosť naviac zvyšujú zosilnené okraje zabraňujúce roztrhnutiu.

Vlastnosti:
- hojdacia sieť Single je tradičná sieť pre jedného. Tip na pohodlné ležanie: ľahnite si do siete naprieč. Pri diagonálnom ležaní bude mať Váš chrbát najlepšiu možnú oporu a tiež sieť bude v tejto polohe najviac roztvorená.
- vysoko kvalitná bavlna s dlhými vláknami: mäkká na dotyk, nežmolkujúca, odolná a ľahká na údržbu.
- odolná proti roztrhnutiu. Vďaka dvojnásobnému počtu útkových nití sú lemy hojdacej siete dokonale pevné. Zosilnené okraje zaisťujú hojdacej sieti vysokú odolnosť proti roztrhnutiu.
- veľký počet závesných šnúr prispieva k väčšiemu pohodliu a dlhej životnosti oboch hojdacích sietí aj kresiel. Čím viac závesných šnúr, tým rovnomernejšie je rozloženie váhy a vernejší pocit beztiaže.
- test bezpečnosti GS. Medzinárodne uznávanú značku GS získavajú len výrobky, ktoré spĺňajú najvyššie bezpečnostné štandardy.

Technické dáta:
- minimálna požadovaná vzdialenosť: 270 cm
- nosnosť: 120 kg
- šírka látky: 140 cm
- celková dĺžka: 300 cm
- dĺžka lôžka: 200 cm
- krajina výroby: Kolumbia
- hustota tkaniny: 278
- materiál: látka na ležanie 100% bavlna; závesné šnúry 50% bavlna, 50% polyester

Rady a starostlivosť:
- vzdialenosť potrebná pre zavesenie siete môžete určiť podľa jednoduchého pravidla: Výška zavesenia by sa mala približne rovnať polovici vzdialenosti medzi závesnými bodmi. V prípade, že je vzdialenosť medzi závesnými bodmi väčšia, musí byť hojdacia sieť namontovaná o niečo vyššie.
- upevnenie hojdacej siete medzi dvoma stromami by mala byť aspoň tri metre, v závislosti na veľkosti siete. Tiež musia byť dostatočne silné, aby uniesli zaťaženie. Hojdaciu sieť zavesíte tak, že lano oviniete okolo kmeňa stromov a prichytíte k hojdacej sieti.
- upevnenie hojdacej siete medzi dvoma stenami odporúčame na pevné a nosné povrchy. Viacbodový úchyt MultiSpot, ktorý rozloží váhu do troch vyvŕtaných otvorov, je veľmi jednoduchý a bezpečný.
- poloha v ľahu. Keď ležíte v sieti naprieč (diagonálne), Vaše telo roztvorí látku siete a prirodzene sa tak zväčší priestor na ležanie. Látka Vás nezviera. Pri ležaní naprieč má Váš chrbát najväčšiu možnú oporu. Hojdanie je v tejto polohe najpríjemnejšie.
- La Siesta Caribeňa sa dá prať v práčke na 30°C s programom na jemnú bielizeň !. Pred praním zviažte závesné šnúry dohromady. Brazílské macramé môžete ochrániť pomocou sieťky na pranie.
- pre zachovanie pôvodnej kvality nesušte v sušičke. Sieť rozložte a nechajte voľne uschnúť.
- zaistite, aby sa sieť mohla voľne hojdať a netrela sa o zem.
- bavlnené hojdacie siete sú citlivé na vlhkosť. Preto ich chráňte pred nočným vlhkým vzduchom. Majte na pamäti, že zavlhlá hojdacia sieť potrebuje na presušenie dostatočnú cirkuláciu teplého vzduchu.
- odporúčame, aby ste hojdaciu sieť pred uskladnením na zimu vyčistili a riadne vysušili. Po dokonalom vyschnutí vložte do plastového obalu, ktorý ju ochráni pred drobnými škodcami.



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 2 kg

Hojdacia sieť La Siesta Caribeňa modrá - Parametre

Typ: Materiál:
Materiál:
Rozmery:
Dĺžka:
Šírka:
Nosnosť: Farba:
Farba:

Hojdacia sieť La Siesta Caribeňa modrá - Recenze (0)

Hojdacia sieť La Siesta Caribeňa modrá - Otázky a odpovede (0)