MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Helma BERN Weston pánska sivá - veľ. S/M

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Helma BERN Weston pánska sivá - veľ. S/M - Základné informácie

Jednoduchý a neuveriteľne ľahký nováčik Weston od značky Bern. Helma je konštruovaná pomocou proprietárnej Zips Mold technológie, ktorá zahŕňa penu absorbujúcu nárazy v kombinácii s efektívnym PVC Microshell. Tento dizajn vám ponúka komfort a ochranu v jednom. Naviac má nastaviteľný fit, prieduchy pre ventiláciu a reguláciu teploty.

Pre tohtoročnú zimu Bern prerobil na vybraných obľúbených modelov vnútro, vybavené prémiovou vložkou, vyrobenou z lepších materiálov.

Technické dáta:
- Zip Mold - technológia priameho vstrekovania absorpčnej hmoty do polykarbonátovej škrupiny prilby. Helmy vyrábané pomocou revolučnej Zips Mold technológie sú určené pre športové aktivity ako je snowboarding, lyžovanie, skateboarding, jazda na bicykli či inline. Helmy sa vyznačujú veľmi nízkou hmotnosťou a úzkym profilom pri vysokej miere ochrany. - Crank Fit - zimná vložka s nastaviteľným obvodom
- obvod hlavy: 54-57 cm
- hmotnosť - 400 g

Prilba Bern Weston spĺňa normy CPSC a EN 1078 (Prilby pre cyklistov a pre používateľov skejtbordov a kolieskových korčúľ) a ASTM F 2040 a EN 1077B (prilby na snowboard a lyže).



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.7 kg

Helma BERN Weston pánska sivá - veľ. S/M - Recenze (0)

Helma BERN Weston pánska sivá - veľ. S/M - Otázky a odpovede (0)