MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlási
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Posilňovacia guma Aerobik Tone Loop - zelená

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (1)
Otázky a odpovede (1)

Posilňovacia guma Aerobik Tone Loop - zelená - Základné informácie

Obžúbená pomôcka vhodná na aerobic, strečing, posilňovanie. Slúži na precvičenie takmer všetkých svalových partií, hlavne sedacích, chrbtových a brušných svalov. Vyrobené z prírodného latexu. Aerobic band je prvým krokom k vytvoreniu Vašej ideálnej postavy používa sa už roky úspešne v gymnastike, aerobicu a fitness centrách k rehabilitácii vhodné pre všechy vekové kategórie. Aerobik guma: Obžúbená pomôcka pre kondičné cvičenie. Má mnohostranné využitie - aerobic, fitness a rehabilitácia.
Cvičebné guma zlepšuje pozitívne aj negatívne silu svalov, ich mohutnos a pevnos, rozsah pohybu a svalovú koordináciu (tj. spoluprácu svalov a svalových skupín). Je nenáročná na priestor a ďalšie posilňovacie prístroje a vybavení.Oblíbená pomôcka vhodná na aerobic, strečing, posilňovanie. Slúži na precvičenie takmer všetkých svalových partií, hlavne sedacích, chrbtových a brušných svalov. Vyrobené z prírodného latexu. Aerobic band je prvým krokom k vytvoreniu Vašej ideálnej postavy používa sa už roky úspešne v gymnastike, aerobicu a fitness centrách k rehabilitácii vhodné pre všechy vekové kategórie.

Technické dáta:
- farba zelená
- rozmery: 27,5 cm x 25 x 1,6 mm



Balenie:
  • hmotnos balenia: 0.1 kg

Posilňovacia guma Aerobik Tone Loop - zelená - Parametre

Vlastnosti:
Farba:
 

Posilňovacia guma Aerobik Tone Loop - zelená - Recenze (1)

Hodnotenie produktu
1 zákazník hodnotil produkt
100%zákazníkov odporúča produkt
overený z.
20.04.2018

Posilňovacia guma Aerobik Tone Loop - zelená - Otázky a odpovede (1)

Denisa
11.04.2020
Dobrý den ráda bych si objednala posilovací gumou třeba na dřepy ,výpady ale i na horní část těla .Prostě na cvičení doma ,jsem začátečník ,kterou gumu a jakou barvu byste mi doporučili?
Odpoveď e-shopu:Dobrý den,
v barvě zelené: https://www.nejlevnejsisport.cz/posilovaci-guma-aerobik-tone-loop-p-14936.html je zátěž vysoká, takže záleží, jakou preferujete. Volila bych asi střední zátěž, tj. červenou barvu a pak můžete postupně zvyšovat, nebo gumu vícekrát omotat při cvičení.
S pozdravem tým NEJLEVNEJSISPORT.CZ