MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Solárna sprcha Uno 20 L

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Solárna sprcha Uno 20 L - Základné informácie

Záhradná sprcha UNO je určená pre vonkajšie použitie pre zaistenie ohrevu vody úplne zadarmo za pomoci ekologického zdroja ohrevu - slnečnej energie, kedy jej telo zároveň slúži ako solárny kolektor.

Pojme až 22 l vody. Pre sprchovanie musí byť záhradná sprcha stále napojená na vodovodný rad. Ak nie je napojená, nemožno sa sprchovať. Horná sprchovacia hlavica je vybavená kĺbom pre polohovanie. Ak je sprcha odpojená a je uzavretý ventil, nedochádza k úniku vody. Sprcha sa kotví pomocou 4 skrutiek (nie sú súčasťou balenia) pevne k zemi, čím je zaistená jej perfektné stabilita.

Sprcha je vybavená ventilom pre možnosť nastavenia teploty výstupnej vody. S ohľadom na teplotu vody vo vnútri sprchy, ktorá môže dosahovať až 60 ° C, sa odporúča najprv natočiť ventil vpravo, jeho vychýlením smerom od tela sprchy pustiť studenou vodou a nasledovne vodu domiešať na požadovanú teplotu natáčaním ventilu smerom vľavo.

Maximálny prípustný tlak vody je 3 bary. Kotevná doska má 4 otvory s priemerom 9 mm. Odstupy dosky sú 130 mm. Súčasťou balenia je aj hadicová rýchlospojka a teflónová páska.

Technické dáta:
- objem: max. 22 litrov
- rozmery: 2,08 x 13 cm
- max. tlak vody na vstupe: 3 bar
- kotevné doska: 4x otvor 9 mm
- rozteč dosky: 130 x 130 mm
- rozmery balíka: 210 x 25 x 26 cm
- hmotnosť: 6 kg


Balenie:
  • hmotnosť balenia: 6.5 kg

Solárna sprcha Uno 20 L - Parametre

Druh príslušenstva:
Druh príslušenstva:

Solárna sprcha Uno 20 L - Recenze (0)

Solárna sprcha Uno 20 L - Otázky a odpovede (0)