MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Tenisová raketa BABOLAT Pure Drive Team 2016

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Tenisová raketa BABOLAT Pure Drive Team 2016 - Základné informácie

Stredne ľahká tenisová raketa Babolat Pure Drive Team 2016, z novej kolekcie rakiet Pure Drive 2016, váži 285 gramov. Ponúka tak hráči výnimočnú manévrovateľnosť, pri ktorej si zároveň udržuje značnú silu úderov. Vďaka skvelej ovládateľnosti rakety je ideálna pre rýchle zmeny rytmu hry alebo hru na sieti, ale s prehľadom vás podrží aj v tvrdých výmenách od základnej čiary. Od začiatku predaja prvého modelu rakety Babolat Pure Drive sa tenis značne vyvinul - tenisové povrchy sú rýchlejšie, lopty živšie a hráči silnejší. Nová tenisová raketa Babolat Pure Drive Team 2016 je navrhnutá tak, aby mohol hráč dominovať výmenám vďaka ovládnutie a kontrolovanie svoje sily, ako nikdy predtým.

Raketa využíva novú technológiu FSI (Frame String Interaction) - užšej spôsob vypletanie v oblasti sweetspot, vďaka čomu dosiahnete dlhších úderov a udržíte si súpera za základnú čiarou. Zároveň technológia FSI v kombinácii s najefektívnejším systémom na spájanie rámov a strún Woofer poskytuje hráčovi väčšiu kontrolu nad každým loptou, než kedy predtým. Samozrejmosťou je technológia na tlmenie negatívnych vibrácií Cortex Active, vďaka ktorej je zaistený perfektný prenos informácií do ruky hráča, ktorá tak získava neporovnateľný cit pre loptu, väčšiu silu a kontrolu nad každým úderom. Oválny tvar rámu poskytuje zvýšenú odolnosť proti krúteniu a ohýbanie - dosiahnete väčšej sily. Rozdielna hrúbka rámu pre lepšiu spätnú reakciu.

Babolat Pure Drive Team 2016 prichádza aj s novým dizajnom. Čierne a modré vyhotovenie, predstavujúce bezkonkurenčný výkon a technickú inováciu rakiet Pure Drive, doplnili prvky v bielej farbe zdôrazňujúce celkovú eleganciu rakety. Tenisová raketa Babolat Pure Drive Team 2016 je výborne ovládateľná raketa s dostatočne silnými údermi. Výborná voľba pre začínajúcich i pokročilých hráčov tenisu. Raketa je nevypletená.

Technické dáta:
- zloženie: Graphite
- dĺžka: 685 mm
- veľkosť hlavy: 645 cm2
- vyváženie rakety: 320 mm
- grip: Syntec Pre
- výplet: nie
- obal: áno
- hmotnosť: 285 g

Tenisová raketa BABOLAT Pure Drive Team 2016 - Recenze (0)

Tenisová raketa BABOLAT Pure Drive Team 2016 - Otázky a odpovede (0)