MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Tenisová raketa BABOLAT Pure Strike 100 2016

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Tenisová raketa BABOLAT Pure Strike 100 2016 - Základné informácie

Po mesiacoch výskumov a testovania s hráčmi, Babolat predstavuje raketu Babolat Pure Strike 100 pre hráčov typu First Striker, ktorá kombinuje odozvu a presnosť. Hráči First Strikers hrajú väčšinou vnútri kurtu, lopta odohrávajú počas jeho stúpania a využívajú tak rýchlosti lopty od súpera.

Z toho dôvodu hľadajú raketu s maximálnou presnosťou, pre rozhýbanie súpera a využitie každého centimetra kurte. Presne pre takéto hráčov je stvorená nová tenisová raketa Babolat Pure Strike 100. Jedná sa o najľahší raketu z radu Pure Strike - 290 gramov. Je tak veľmi ľahko ovládateľná. Najväčší hlava z radu Pure Strike (645cm2) odpustí viac chýb. Vďaka novej hybridnej konštrukcii rámu (oválna a hranatá) má raketa Babolat Pure Strike 100 väčšiu odozvu počas úderu ako iné tenisové rakety v tomto segmente. Hráč First Striker získa perfektnú rovnováhu medzi odozvou a presnosťou. Raketa využíva najnovšie revolučné technológie.

Prvok X-Sider v ráme zvyšuje sweetspot až o 10% vďaka čomu raketa lepšie odpustí údery hrané mimo stred. V krčku je použitá technológia Stabilizer Technology - hybridná konštrukcia rámu a pevných karbónových vlákien ponúka torznú stabilitu počas úderu. Technológia rozdielne hrúbky rámu (21/23/21 mm) - Evo Beam pre menšie torziu počas úderu a lepšiu odozvu. K víťazstvu Vás poženie aj dravý, agresívny dizajn! Veľmi technické farby - karbónová sivá a fluorescenčné červená. Tenisová raketa Pure Strike 100 je určená pre hráčov, ktorí hľadajú ľahšie, ľahšie ovládateľnú raketu s väčšou hlavou, ktorá viac odpúšťa chyby.

Technické dáta:
- zloženie: Graphite
- dĺžka: 685 mm
- veľkosť hlavy: 645 cm2
- vyváženie rakety: 320 mm
- grip: Syntec Feel
- výplet: nie
- obal: áno
- hmotnosť: 290 g

Tenisová raketa BABOLAT Pure Strike 100 2016 - Recenze (0)

Tenisová raketa BABOLAT Pure Strike 100 2016 - Otázky a odpovede (0)