MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Snowboard GRAVITY Empatic - 157

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Snowboard GRAVITY Empatic - 157 - Základné informácie

Empatic je allround doska, ktorá sa hodí ako do parku, tak na zjazdovku. Siahnu po ňom hlavne tý z vás, ktorý chcú zábavné a hravé dosky pre svoje príležitostné jazdenie alebo začínajúce jazdci orientovaní na freestyle. Snowboard je vybavený ABS sidewally a micro insertmi pre presné nastavenie postoja.

Technické dáta: - Cam-Rock - kombinuje to najlepšie z camberu a rockeru v jednom. Cam-Rock zmierňuje tlak kontaktných miest na špičke a päte, čím umožňuje voľnejšiu jazdu ako rocker. Camber zóny, ktoré sú situované pod viazaním, zaistí vyššiu kontrolu pri jazde po hrane a dostatočne veľký pop.

- Twin-Tip - esencia tvaru parkových dosiek. Rovnaká vzdialenosť od špičky aj pätky umožní jazdu v prirodzenom aj opačnom smere.

- Woodcore - všetky Gravity snowboardy sú vyrábané zo 100% dreveného jadra. Používame kvalitné topoľové drevo doplnené o panely tvrdého, exotického dreva.

- Biax (0 ° / 90 °) - najčastejšie používaný spôsob laminácia dodáva snowboardu kvalitný pop a ľahkú torznej flex. Vďaka tomu doska ľahko zatáča a užijete si s ním veľa zábavy na zjazdovkách aj v snowparku.

- Sidewall - 360 ° ABS sidewall chráni hranu proti poškodeniu, lepšie prenáša energiu na hranu a tlmí vibrácie.

- Micro Inserts - inzerty sú umiestnené v pozícii 4 × 2 cm. Oproti bežným inzertom (4 × 4 cm) umožňujú presnejšie nastavenie postoja.



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 5 kg

Snowboard GRAVITY Empatic - 157 - Recenze (0)

Snowboard GRAVITY Empatic - 157 - Otázky a odpovede (0)