MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlási
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Vzpieračský opasok SPOKEY Perun II

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (1)
Otázky a odpovede (0)

Vzpieračský opasok SPOKEY Perun II - Základné informácie

Fitness vzpieračský kožený opasok SPOKEY Perun II v klasickej farbe.

Perun je kožený opasok vhodný nielen do posilňovne a je skvelou, ba dokonca nepostrádatežnou pomôckou každého fitness cvičenca. Opasok do posilňovne SPOKEY s kovovou prackou spevní Vᚠchrbát a zníži riziko zranenia pri zdvíhaní ažkých váh. Silné a dôkladné prešívanie na spodnej aj hornej strane pásu zaručuje vysokú trvanlivos a odolnos. Vzpieračský opasok je vyrobený z odolnej hovädzej kože z vonkajšej strany a vnútorná čas smerujúca k telu tvorí jemná, pohodlná a komfortne upravená koža.

Opasok možno povoli, či utiahnu vďaka dvom západkám umiestneným na pracke, ktoré je možné zasunú podža potreby do celkovo ôsmich otvorov na konci pásu. Perun je ponúkaný v čiernom a béžovom prevedení s vytlačeným logom SPOKEY na vonkajšej strane. Na výber je z klasických vežkostí: M, L a XL.

Vzpieračský opasok je zrejme nepostrádatežným nástrojom pre každého, kto sa venuje fitness a kulturistike. Preto by ste mali dobre vedie, kedy opasok používa na podporu sily a na prevenciu úrazov a kedy nie. Väčšina športovcov totiž akékožvek pravidlá užívania opasku ignoruje a nosí opasok trebárs aj na stacionárnom bicykli. Výskumníci z Mayo Clinic v Rochesteri (Minnesota) testovali vedomosti cvičencov z posilňovní, týkajúce sa zásad nosenia opaskov pri cvičení. Zistili, že viac ako 70% ich užíva nesprávne.

Nesprávne používanie opaskov však vedie k oslabovaniu dôležitých svalových partií, ako sú brušné svaly, vzpriamovače trupu a ďalších svalových skupín uložených hlbšie. To súčasne vedie k zvyšovaniu rizika zranenia. Aby ste sa tomu vyhli, riaďte sa nasledujúcimi pokynmi na užívanie opaskov.

1. Opasok si berte len vtedy, keď chcete zdvíha maximálne závažia alebo váhy, ktoré sa im blížia, prípadne vtedy, keď ste utrpeli nejaké zranenia alebo ste v stave, kedy vám hrozí zvýšené riziko úrazu.
2. Opasok si neberte nikdy, pokiaž sa rozcvičujete alebo cvičíte len s malou váhou, ktorá vás nijako nemôže ohrozi z hžadiska možnosti úrazu alebo zranenia.
3. Opasok noste u cvikov, pri ktorých nadmerne namáhate spodnú čas chrbta, ako sú napríklad drepy, mŕtve ahy, benchpress a príahy naprieč cez lavičku.
4. Tým, že sa budete dôkladne venova posilňovaniu svalov brucha a bedier, ktoré stabilizujú trup, môžete do istej miery funkciu opasku nahradi.
5. Pamätajte si, že vzpieračský opasok sa nenosí len kvôli prevencii zranení.

Fitness opasok musí dokonale padnú a musí zabezpeči, že stred tela bude maximálne stiahnutý a fixovaný, aby nedochádzalo k úrazom bedrovej chrbtice a bedrového svalstva.

Technické dáta:
- určenie: šport/fitness/vzpieračstvo/kulturistika
- materiál: hovädzia koža
- šírka: 6/10 cm
- dĺžka od prvej dierky k pracke pri vežkosti M: 80 cm
- dĺžka od poslednej dierky k pracke pri vežkosti M: 99 cm
- dĺžka od prvej dierky k pracke pri vežkosti L: 90 cm
- dĺžka od poslednej dierky k pracke pri vežkosti L: 108 cm
- dĺžka od prvej dierky k pracke pri vežkosti XL: 102 cm
- dĺžka od poslednej dierky k pracke pri vežkosti XL: 119 cm

Balenie:
  • hmotnos balenia: 0.5 kg

Vzpieračský opasok SPOKEY Perun II - Parametre

Vlastnosti:
Posilovacia pomôcka:
fitness pomôcky:

Vzpieračský opasok SPOKEY Perun II - Recenze (1)

Hodnotenie produktu
1 zákazník hodnotil produkt
100%zákazníkov odporúča produkt
ověřený zákazník
03.07.2017

Vzpieračský opasok SPOKEY Perun II - Otázky a odpovede (0)