MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Waveboard STREET SURFING Mini SL

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Waveboard STREET SURFING Mini SL - Základné informácie

Waveboard STREET SURFING Mini SL

Waveboard Mini SL bol vyvinutý pre deti vo veku 6-10 rokov. Vyzerá a jazdí ako "dospelá verzia", ale má o 11 cm kratšie dĺžku, ktorá lepšie vyhovuje malým deťom pri jazde a zatáčaní. Navyše má skvelú a unikátnu grafiku. Kratšia dĺžka waveboard umožní dieťaťu mať za jazdy nohy viac pri sebe a jazda je tak pre dieťa ľahšie a bezpečnejšie. Aj tí najmenší jazdci tak detský waveboard dobre ovládajú aj pri ostrých zákrutách. Navyše má odľahčenú konštrukciu prispôsobenú detskej sile.

Jazda na Wakeboard Mini ľudskému telu veľmi prospieva. Dieťa sa všestranne pohybovo rozvíja. Jedná sa o plynulý pohyb, ktorý nezaťažuje kĺby, posilňuje svalstvo, zlepšuje koordináciu pohybu a tiež rovnováhu. Tá je základom aj pre ďalšie športy ako napr. snowboard, lyžovanie, korčuľovanie a pod.

Dve dosky spojené torznou tyčou, dva Caster a dve kvalitné kolieska ... to je stále obľúbenejšie WAVEBOARD !. Zažite úplne jedinečný a neopísateľný pocit z jazdy na waveboard, ktorý spája zábavu so športom. Jazda na waveboard je vhodná pre všetky vekové kategórie, takže jej zvládnu deti od šiestich rokov aj ich rodičia. Veľkou výhodou waveboard je to, že ho možno poháňať dopredu pohybom vlastného tela, bez toho, aby sa jazdec musel odrážať nohou od krajiny ako na skateboarde alebo kolobežke.
Či už vyrážate do práce, alebo do miestneho skateparku, nezabúdajte na bezpečnostné chrániče a prilbu.

Spoločnosť Street Surfing pochádza z Kalifornie (USA), kde v roku 2005 predstavila nový svetový fenomén - waveboard. Dnes zahŕňa produktová rada waveboard, longboardy a kolobežky. Všetky produkty sa neustále vylepšujú a testujú vlastným tímom profi jazdcov vo vývojovom centre v Portugalsku. Originálne designy pochádza z dielní vlastných grafikov či vznikajú v spolupráci s renomovanými dizajnérmi. Street Surfing má vo svojej "DNA" tvorbu nového životného štýlu a intenzívnej prežitie každého okamihu.

Technické dáta:
- odporúčaný vek: 6-10 rokov
- zmenšená veľkosť pre malé deti
- ložiská: ABEC 5
- kolieska: 78mm, 88A, PU
- 4 vrstvová torzná tyč
- max. nosnosť: 100 kg
- rozmer: 74 x 20,5 cm
- hmotnosť: 2,5 kg



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 2.6 kg

Waveboard STREET SURFING Mini SL - Parametre

Určenie: Technické parametre:
nosnosť:
veľkosť koliesok:
Ložiská:
Materiál dosky:
Dĺžka dosky v palcoch:
Šírka (palce):
Tvrdosť koliesok:
Farba:

Waveboard STREET SURFING Mini SL - Recenze (0)

Waveboard STREET SURFING Mini SL - Otázky a odpovede (0)