MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlási
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Balančná podložka SEDCO Dynasa Original 62 cm

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Balančná podložka SEDCO Dynasa Original 62 cm - Základné informácie

Balančné podložka SEDCO Dynaso Original 65 cm.
Táto cvičebná pomôcka prispieva k rozvoju koordinácie pohybu a k aktivizácii a posilnenie stabilizačných svalových partií uložených v hlbších vrstvách, ktoré sa inak vežmi ažko precvičujú.

Cvičenie napomáha k odstráneniu stresu, svalového napätia a nerovnováhy. Metóda balančného cvičenie pomáha pri odstraňovaní bolestí chrbta a kĺbov a pomáha spevňova postavu. Pomocou dvoch pružných madiel u balančné podložky žahko precvičíte svaly horných aj dolných končatín.
Podložku je možné otoči vzduchovou komorou smerom k zemi a vykonáva balančné cvičenia aj na pevnej časti. Vypustením tlaku možno upravova obtiažnos cvičenia. Pri posilňovaní a cvičení sa zapája viac svalových skupín a využíva sa iba vlastné váha.
Cvičenie na balančné podložke ponúka vežkú variabilitu cvikov a možnosti kombinácia cvičenia napríklad s overbalem alebo gumou.

Podložka na cvičenie Dynaso Original je vyrobená z rovnakého materiálu ako známa podložka BOSU, rám je z materiálu ABS. Hustenie je na rozdiel od predchádzajúcich typov zabezpečené v hornej časti. V spodnej časti je podložka opatrená protišmykovým materiálom, ktorý umožňuje ďaleko lepšie možnosti pri cvičení.

Výhody cvičenia: vytvaruje a zoštíhžuje nohy, odstránite prebytočný telesný tuk, dochádza k spevňovaniu postavy a držanie tela, zlepšíte držanie tela, prispieva k rozvoju koordinácie pohybu, cvičením dochádza k posilneniu stabilizačných svalových partií, cvičenie napomáha odstraňova stres, svalové napätie a nerovnováhu, pomáha pri odstraňovaní bolesti chrbta a kĺbov, využitie vlastnej váhy.

Technické dáta:
- jednokomorová vzduchová podložka
- vyrobené z vysoko pevnostných materiálov
- upravenie obtiažnosti upustením tlaku
- hustiaci ventil pre dohustenie
- protišmyková úprava
- 2 prídavné držadlá umožňujúce maximálnu variabilitu cvikov
- súčasou balenia pumpa na nafúknutie
- vyrobené zo zdravotne nezávadných materiálov
- priemer: 65 cm vrátane rámu
- nosnos: 150 kg
- výška 20 cm



Balenie:
  • hmotnos balenia: 6 kg

Balančná podložka SEDCO Dynasa Original 62 cm - Parametre

Balančná podložka SEDCO Dynasa Original 62 cm - Recenze (0)

Balančná podložka SEDCO Dynasa Original 62 cm - Otázky a odpovede (0)