MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Batoh na monoplutvu HAPPY TAILS Junior - ružový

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Batoh na monoplutvu HAPPY TAILS Junior - ružový - Základné informácie

Vysoko kvalitný BATOH Happy tails z vodeodolného materiálu je ponúkaný v dvoch veľkostiach (na monoplutvu Junior a monoplutvu Teen). Vo vnútri batoha je jedno priestorné vrecko na monoplutvu, kostým, plavky, uterák a ďalšie plavecké potreby. Batoh unesie až 3 monoplurvy vrátane kostýmu.

Vlastnosti:
- ergonómia - Profesionálne spracovanie batohu a dôraz na detaily spĺňa požiadavky pre zdravú chrbticu. Batoh je vybavený nastaviteľnými ramennými popruhmi a hrudným popruhom. Je ľahký a výborne sedí na každú dospelú aj detskú chrbticu.
- predné vrecko - Na doklady, kľúče alebo telefón je určené praktické predné vrecko, ktoré je od vnútorného priestoru oddelené vodeodolnou látkou.

Technické dáta:
- zloženie 100% polyester z rubu nánosovaný PVC
- odolnosť proti unikaniu vody ČSN EN ISO 811

Návod na ošetrenie batoha na monoplutvu:
Venujte pozornosť ošetrovacím symbolom na etikete vo vnútri BATOHU. Textilný materiál čistite buď nasucho alebo navlhčenou handričkou. Materiál nechajte voľne vyschnúť pri izbovej teplote. Neperte v práčke, riziko poškodenia vnútorného PVC. Nekrúcať, nechať odkvapkať. Nepoužívajte bielidlá.
Kupujúci/užívateľ preberá zodpovednosť za správne a bezpečné použitie výrobku. Dodržiavanie správnej údržby predĺži životnosť produktu. Poškodenie v dôsledku nedodržania týchto zásad k ošetreniu nezahŕňa reklamáciu.

Batoh na monoplutvu HAPPY TAILS Junior - ružový - Parametre

Farba:
Farba:

Batoh na monoplutvu HAPPY TAILS Junior - ružový - Recenze (0)

Batoh na monoplutvu HAPPY TAILS Junior - ružový - Otázky a odpovede (0)