MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Bedmintonová raketa WISH Xtreme Light 006

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Bedmintonová raketa WISH Xtreme Light 006 - Základné informácie

Bedmintonová raketa WISH Xtreme Light 006 je celografitová ultralight raketa s extrémne nízkou váhou 78g. Vďaka použitiu moderných technológií má raketa vynikajúce herné vlastnosti, ktoré ocenia ako mierne pokročilí, tak pokročilí hráči.

Raketa je určená pre mierne pokročilých a pokročilých hráčov hrajúcich technickým štýlom. Vďaka pružnému shaftu (4/5) a vyváženiu na stred (3/5) je veľmi dobre ovládateľná v technických úderoch a zároveň presná v útoku. Nízka váha (78g) umožňuje ďaleko väčšie možnosti pre rýchlu manipuláciu s raketou a skvelú rýchlosť švihu pri údere. Strata razancie pri takejto váhe je naopak minimálna. Extreme Light 006 tiež výrazne menej zaťažuje rameno a lakeť hráča a pomáha v nácviku správnej úderovej techniky.

Výplet WBS 500 ponúka skvelú odolnosť a vynikajúcu kontrolu úderu. Je určený pre technickú hru, umožňuje však aj tvrdé zakončenie výmeny. Raketa je dodávaná vo veľkosti gripu G3, s kvalitným PU gripom a termoobalom na celú raketu.

WISH je tradičná športová značka špecializujúca sa na výrobu bedmintonového vybavenie už od roku 1986. Vďaka neustálej práci na vývoji nových technológií prináša skvelé herné vlastnosti všetkých výrobkov. Preto si produkty vyberajú nielen súťažiaci, ale aj pokročilí a začínajúci hráči.

Technológia:

Extreme Light
Pokročilý materiál carbon graphite a inovatívne technológie umožňujú výrobu mimoriadne ľahkých rakiet pri zachovaní vynikajúcej odolnosti rámu. Nízka váha umožňuje ďaleko väčšie možnosti pre rýchlu manipuláciu s raketou a skvelú rýchlosť švihu pri údere. Strata razancie pri takejto váhe je naopak minimálna. Extreme Light rakety tiež výrazne menej zaťažujú rameno a lakeť hráča a pomáhajú v nácviku správnej úderovej techniky.

Aerodynamic
S využitím princípov aerodynamiky majú osemuholníkové a šesťuholníkové tvary rámu výrazne menší odpor vzduchu než štandardné tvary rámu. Preto je manipulácia s raketou o toľko jednoduchšia a rýchlejšia!

  Isodynamic
 Rakety s isodynamickým tvarom hlavy rakety majú o 32% väčší sweet spot než rakety so štandardným tvarom. Hráčom je tak umožnená dobrá kontrola úderu aj v prípade, že nezasiahne lopta v ideálnom mieste hlavy rakety - sweet spotu.

Technické dáta:
- materiál: High Modulus Graphite + 30T Hot Melt Graphite
- technológia: Extreme light, Aerodynamics, Isodynamic, 30T Hot Melt Graphite
- tvar hlavy: izometrická
- tuhosť: skôr flexibilná 4/5
- vyváženie: na stred 3/5
- váha: 78 g
- dĺžka: 675 mm
- grip: G3, PU Grip
- výplet: WISH WBS 500 optic yellow (0,68 mm), vyrobený v Japonsku
- odporúčané napätie výpletu: Main: 10,5-12 kg / Cross: 11,5-12,5 kg
- celoobal: áno



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.1 kg

Bedmintonová raketa WISH Xtreme Light 006 - Parametre

Hráči: Výplet:
Výplet:
Hmotnosť:
Hmotnosť:

Bedmintonová raketa WISH Xtreme Light 006 - Recenze (0)

Bedmintonová raketa WISH Xtreme Light 006 - Otázky a odpovede (0)