MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Bójka RESTUBE Basic

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Bójka RESTUBE Basic - Základné informácie

Bójka RESTUBE basic sa nachádza v štýlovom vrecku, ktorá sa dá nosiť okolo bedier. Ideálne pre plávanie, triatlon, otvorenú vodu alebo voľný čas vo vode. Plne nafúknutá bója má vztlak 75 N. Na nafúknutú bójku sa môžete zavesiť, čo vám pomáha udržať hlavu nad vodou a tým získate drahocenný čas. Ak máte na sebe ťažšie oblečenie, ako napr. topánky, je vhodné ho v kritickej situácii odhodiť. Pre upútanie pozornosti môžete bójou mávať.

Bójka je po vyfúknutí znovu použiteľná, stačí podľa návodu znovu zabaliť do vrecka a použiť certifikované 16g CO2 bombičky, ktoré sú odolné aj proti slanej vode. Certifikované bombičky presne zodpovedajú certifikovanej spúšti.

Bójka je vyrobená s vysoko kvalitného materiálu, ktorý spĺňa európsku normu DIN EN ISO 12402 pre záchranné plávacie vesty. Môžete si byť istí, že vo svojich rukách držíte kvalitný výrobok s dlhou životnosťou, ktorý udržuje vzduch aj v drsných podmienkach. Každá bójka prechádza kontrolou pevnosti materiálu po výrobe.

Kombináciou kvalitného nemeckého inžinierstva a v spolupráci s univerzitami a profesionálnymi záchranármi, firma RESTUBE neustále zlepšuje kvalitu svojich výrobkov. Tisíce európskych plavcov s maximálnou spokojnosťou už využíva záchranné bójky RESTUBE.

Technické dáta:
- vztlak 75 N
- výstražná integrovaná píšťalka: nie
- vrecko na kľúče či drobné: nie
- možnosť nosiť ju horizontálne, či vertikálne: nie
- nastaviteľný pás: nie
- hmotnosť: 240 g
- spĺňa európsku normu DIN EN ISO 12402 pre záchranné plávacie vesty



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.24 kg

Bójka RESTUBE Basic - Parametre

Bójka RESTUBE Basic - Recenze (0)

Bójka RESTUBE Basic - Otázky a odpovede (0)