MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Cyklo prilba CATLIKE Forza 2.0

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Cyklo prilba CATLIKE Forza 2.0 - Základné informácie

Forza 2.0 je prvá prilba od Catlike s oddeliteľným chráničom brady určená pre enduro a zjazd. Jej univerzálnosť, konštrukcia a ventilácia vytvára jedinečnú možnosť užiť si ešte viac extrémnu jazdu na horskom bicykli. Táto prilba bola koncipovaná pre milovníkov hôr, ktorí hľadajú maximálnu ochranu pri najrizikovejších dobrodružstvách a ktorí potrebujú prilbu, s ktorou budú môcť čeliť rôznym výzvam.

Ventilačný systém prilby Forza 2.0 sa nazýva "Oval Ventilation System", a keby sme ju chceli porovnať s ostatnými modelmi v tejto triede, ide o revolučnú konštrukciu. Rozloženie oválnych otvorov v čelnej a zadnej časti prilby tvorí vnútorný ventilačný kanál, kde vzduch prúdi neustále a vytvára tak najviac odvetranú prilbu tohto typu na trhu vôbec.

Pri praktizovaní extrémnych disciplín je vetranie veľmi dôležité. Počas úseku, kedy cyklista stúpa na vrchol, vydáva enormné úsilie vedúce k potu a vyčerpaniu. V tomto kritickom okamihu má efektívny ochladzovanie zásadný význam pre udržanie optimálneho výkonu. V dôsledku toho je počas zjazdu vítaným osviežením regulácie teploty hlavy po vynaloženom úsilí z výšľapu.

Univerzálnosť prilby Forza 2.0 robí aj bezpečnostný systém "Triangle Security System". Jedná sa o technológiu, ktorá umožňuje veľmi rýchlo a ľahko pripojiť a odstrániť chránič brady. Vďaka tomu, Forza 2.0 sa prispôsobuje viac potrebám cyklistov striedajúcich tréning, enduro a zjazd.

Pripojením chrániča brady na prilbu, je dosiahnuté plnej ochrany spodnej časti tváre. Táto citlivá oblasť je náchylná k nárazom počas tréningu aj pretekov, kde cyklisti striedajú vysokú rýchlosť s potenciálne nebezpečnými prekážkami.

Skvelé ochranné schopnosti neovplyvňujú negatívne hmotnosť prilby. Forza 2.0 patrí medzi najľahšie helmy na trhu, váži iba 668 gramov vrátane chrániča brady. To sú skvelé čísla, ak vezmeme do úvahy všetky komponenty, ktoré helmu tvoria.

Revolučný je tiež upínací systém Forza 2.0. Vďaka spoločnému úsiliu Catlike a Boa Technology, bol vyvinutý upínací systém, ktorý kombinuje presnosť a pohodlie ako nikdy predtým u žiadnej cyklistickej prilby. Upínacie koliesko má nižší profil, ktorý umožňuje milimetrový posun s každým kliknutím v oboch smeroch. Systém využíva lanká, ktoré zaručujú bezproblémové obopnutie hlavy.

Vo vnútornej časti prilby je vložená sieť, ktorá chráni proti hmyzu a ďalším prvkom, ktoré by boli pri jazde na bicykli na obtiaž. Okrem toho všetky vypchávky Forza 2.0, vrátane výplne brady, sa môžu vylúčiť a vypraté v rámci správnej údržby.

Technické dáta:
- s oddeliteľným chráničom brady
- určená pre enduro a zjazd
- veľkosť: MD / hmotnosť: 668g / obvod hlavy: 55-58 cm
- veľkosť: LG / hmotnosť: 700g / obvod hlavy: 58-61 cm

Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.9 kg

Cyklo prilba CATLIKE Forza 2.0 - Parametre

Určenie:
Určenie:
Typ:
Typ cyklo prilieb:
Technické parametre:
Vetracie otvory:
Vetranie:
Ano
Doplnky:
Slúchadlá:
Ne
Odnímateľný štítok:
Ne

Cyklo prilba CATLIKE Forza 2.0 - Recenze (0)

Cyklo prilba CATLIKE Forza 2.0 - Otázky a odpovede (0)