MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Cyklo prilba CATLIKE Kompact´o

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Cyklo prilba CATLIKE Kompact´o - Základné informácie

KompactO zostal stále na vrchole svojej triedy a zaistil značke Catlike silnú pozíciu medzi výrobcami prilieb.

KompactO Vytvorením prilby Kompakt na konci 90tych rokov vytvorila firma Catlike nový štandard pre výrobu prilieb na celom svete. Po viac ako 10 rokoch produkcie, Kompact Pro zostal stále na vrchole svojej triedy a zaistil značke Catlike silnú pozíciu medzi výrobcami prilieb. Futuristický dizajn, za ktorým sa ľudia obzrú je stále veľmi štýlový ... Táto prilba sa stala pevným základom, na ktorom boli postavené všetky ďalšie kolekcie Catlike prilieb. Jej unikátny štýl a dizajn sú presne tým, podľa čoho sú Catlike produkty tak dobre rozpoznateľné. Meno Kompact Pro naozaj zachytáva filozofiu značky. Súčasnými rysmi prilby sú napríklad polykarbonátová škrupina z jedného kusa kryjúca celú vonkajšiu časť prilby a zaisťujúca vysoký bezpečnostný štandard, nový a vylepšený upínací systém a vnútorné upnutie - všetko pre ešte lepší komfort a bezpečnosť jazdca.

MPS eVo - Multi Pozičný Systém Evolution je novým ultraľahkým upínacím systémom. Tento systém je tvorený dvoma špeciálnymi postrannými ergonomickými krídelkami, ktoré umožňujú perfektné prispôsobenie helmy obvodu každej hlavy, pričom poskytujú maximálnu stabilitu. Zadná opora systému MPS eVo spočíva v dvoch bodoch, v ktorých sa systém dotýka týlu, čím je predná časť hlavy zbavená zbytočného tlaku prilby. Pomocou zadného mikrometrického otočného kolieska možno ľahko prispôsobiť prilbu veľkosti a tvaru hlavy pomocou iba jednej ruky.

Použité technológie:
1) IN MOLD-Proces, pri ktorom je tvrdá vonkajšia škrupina pevne spojená s vnútornou polystyrénovou penou v jeden nedeliteľný celok, zvyšuje odolnosť proti nárazom a zlepšuje rozloženie energie nárazu.

2) DUAL FLOW-Exkluzívny Catlike dizajn - veľké predné vstupné vzduchové otvory sú spojené s veľkými zadnými výstupnými otvormi. To umožňuje konštantné odvetranie prilby tak aby bolo vylúčené prehriatiu.

3) LNP-Low Nape Protection - design založený na špecifickom znížení zadnej časti prilby, ktoré poskytuje lepšiu ochranu tyla.

4) WHEEL RETENTION SYSTÉM-Nový upínací systém s kolieskom, ktorý umožňuje jednoduché, rýchle a presné nastavenie prilby podľa obvodu hlavy.

5) ANTI INSECT NET-Sieťka proti lietajúcemu hmyzu umiestnená v predných otvoroch prilby zabraňuje lietajúcemu hmyzu dostať sa vnútorného priestoru prilby k jazdcovej hlave.

Technické dáta:
- veľkosť: SM / obvod hlavy: 51-54 cm / hmotnosť: 220g
- veľkosť: MD / obvod hlavy: 55-58 cm / hmotnosť: 230g
- veľkosť: LG / obvod hlavy: 59-61 cm / hmotnosť: 250g

Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.42 kg

Cyklo prilba CATLIKE Kompact´o - Parametre

Určenie:
Typ:
Typ cyklo prilieb:
Technické parametre:
Vyberateľné polstrovanie:
Ne
Vetracie otvory:
Technológia výroby:
Vetranie:
Ano
Doplnky:
Slúchadlá:
Ne
Odnímateľný štítok:
Ne

Cyklo prilba CATLIKE Kompact´o - Recenze (0)

Cyklo prilba CATLIKE Kompact´o - Otázky a odpovede (0)