MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Cyklo prilba CATLIKE Olula

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Cyklo prilba CATLIKE Olula - Základné informácie

Olula je nová cestná prilba, model, ktorá si zachováva unikátny dizajn očakávaný od značky Catlike. Je určená pre amatérskych cyklistov, ktorí hľadajú vysoko kvalitný produkt, vyrobený v Španielsku, ktorý ich uspokojí pri jazde na ceste.

Nové výrobné postupy umožňujú konštrukciu prilby ako je Olula. Kombinácia všetkých najlepších Catlike technológií je tak vložená do unikátneho a štýlového cestného modelu. Prvé vlastností, ktoré robia prilbu Olula výnimočnou je výmenný systém uchytenia popruhov. Tie môžu byť jednoducho vybraté z prilby. Vďaka tomu je možné ľahko vyprať, čo je veľmi užitočné, pretože popruhy za jazdy absorbujú veľa potu.

Možnosť vybratia popruhov okrem toho umožňuje v prípade ich poškodenia samozrejme aj ich ľahkú výmenu. Pochopiteľne je možné navyše, ak máte záujem, vymeniť staré popruhy za nové v inej farbe a prilba tak získa nový vzhľad. Olula má na popruhoch pod ušami jazdca ich rozdeľovač a tak jedinným nastavením, ktoré potrebujete urobiť je nastavenie popruhov pod bradou. Pomocou tohto systému získate presné, rýchle a jednoduché nastavenie popruhov.

Častým problémom, s ktorým sa stretáva mnoho cyklistov, je preniknutie hmyzu za jazdy do vetracích otvorov prilby. Z tohto dôvodu má Olula v predných otvoroch ochrannú sieťku, ktorá zabraňuje vniknutiu hmyzu a drobných nečistôt k jazdcovej hlave.

Prispôsobenie hlave jazdca je na najvyššej možnej úrovni vďaka použitiu upínacieho systému MPS EVO s možnosťou nastavenia v štyroch smeroch a poskytuje maximálny komfort každému typu hlavy. Upínacie koliesko umožňuje milimetrické nastavenie, vďaka výmenným vypchávkam postranných krídielok možno nastaviť ergonómiu prilby, vďaka dvom pozíciám držiaku upínacieho systému možno celé upínania nastaviť aj výškovo. Nastavenie zadnej časti umožňuje užívateľovi regulovať stabilizáciu prilby tak aby nedochádzalo k tlaku na krčné stavce.

Olula je vybavená antibakteriálnymi vypchávkami z Thermo-texu, ktoré zabraňujú tvorbe a množeniu baktérií, plesní a roztočov a tým aj zápachu. Rýchlo absorbujú pot a sú 100% priedušné. Sú tiež prateľné na 30 ° C a rýchlo schnú.

Technické dáta:
- veľkosť: LG / obvod hlavy: 60 - 62 cm
- veľkosť: MD / obvod hlavy: 57 - 59 cm
- veľkosť: SM / obvod hlavy: 54 - 56 cm

Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.5 kg

Cyklo prilba CATLIKE Olula - Parametre

Určenie:
Typ:
Typ cyklo prilieb:
Technické parametre:
Vyberateľné polstrovanie:
Ano
Vetracie otvory:
Vetranie:
Ano
Doplnky:
Slúchadlá:
Ne
Odnímateľný štítok:
Ne

Cyklo prilba CATLIKE Olula - Recenze (0)

Cyklo prilba CATLIKE Olula - Otázky a odpovede (0)