MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Elektroboard SPOKEY Mover 5,5

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Elektroboard SPOKEY Mover 5,5 - Základné informácie

Elektroboard je inými slovami moderný elektrický skateboard alebo sa môžete tiež stretnúť aj s pomenovaním kolonožka, hoverboard či minisegway, ktorý využíva technológiu používanú v zariadeniach typu Segway. Jedná sa o balančný skateboard, ktorého ovládanie je založené iba na rovnováhe jazdca. Všetok pohyb teda ovláda sám užívateľ, ktorý prenáša váhu na špičky a na päty - tým je elektroboardu udávaný smer dopredu či dozadu. Rovnakým spôsobom je potom možné tiež zatáčať. Nezaberá príliš veľa priestoru a je skvelým pomocníkom pri cestovaní po meste.

Mover je ideálny dopravný prostriedok s dojazdom na jedno nabitie až do 20 km. Jeho maximálna rýchlosť je 15 km / h. Je vybavený protišmykovým povrchom a zaisťuje bezpečnosť a pohodlie pri použití. Telo elektroboardu má ochranu triedy IP54 proti striekajúcej vode. Je ideálny pre vnútorné i vonkajšie použitie bez ohľadu na poveternostné podmienky.

Mover je vybavený technológiou Bluetooth, takže kedykoľvek môžete produkt spárovať s telefónom a vychutnať si hudbu vychádzajúcu priamo z reproduktorov na elektroboarde. LED diódy indikujú stav batérie.

Vnútri sa nachádza lítiová batéria renomovanej značky LG s kapacitou 4,4 AH. Prémiová batérie zaručuje dlhú životnosť kolonožky Mover a vysokú úroveň bezpečnosti. Pri jednom nabití (v závislosti od hmotnosti a teréne užívateľa) môžete prejsť až 20 km. Dobíjanie batérie trvá maximálne 2 hodiny.

Súčasťou elektroboardu je transportný obal pre pohodlnú prepravu a skladovanie. Naviac je vybavený diaľkovým ovládačom, v sade s doskou je kryt, ktorý bude ideálne fungovať ako taška na prepravu skateboardov. Súprava je navyše vybavená diaľkovým ovládačom vykonávajúcim funkciu ochrany proti krádeži: pomocou ovládača zablokujeme a odblokujeme Mover.

Technické dáta:
- kolieska: 5,5 "
- batérie: 36V 4,4 AH LG Battery
- maximálna rýchlosť: 15 km / h
- maximálna vzdialenosť: 15-20 km
- výkon motora: 250 W
- doba nabíjania: 2-3 hodiny
- maximálna nosnosť: 120 kg
- nabíjačka: CI 2A, 100-240 VAC
- bluetooth
- v sade: obal, diaľkové ovládanie

Balenie:
  • hmotnosť balenia: 10 kg

Elektroboard SPOKEY Mover 5,5 - Recenze (0)

Elektroboard SPOKEY Mover 5,5 - Otázky a odpovede (0)