MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Elektronický terč SPOKEY Orcus

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Elektronický terč SPOKEY Orcus - Základné informácie

Elektronický terč Orcus je určený pre rekreačné užívanie vo vnútorných priestoroch a možno na ňom hrať až 8 hráčov naraz.

Hádzanie šípok je veľmi obľúbenou zábavou, ktorú si možno spestriť chvíľky v krčme, ale mnohým ľuďom to nestačí a zaobstarávajú si elektronický terč domov. Tiež si chcete zahrať šípky, kedykoľvek na ne budete mať náladu ? Elektronický terč SPOKEY Orcus Vám to umožní.

Elektronický terč Orcus je kvalitným terčom určeným pre 1 - 8 hráčov. Zahráte si na ňom 20 hier s možnosťou kombinácií až 158. Elektronický terč má zapojenie do siete (adaptér je v komplete) alebo ho môžete napájať 3 AA batériami. Batérie nie sú súčasťou balenia. Terč sa vypína automaticky.

Elektronický terč má vo svojej výbave mnoho vychytávok, vďaka ktorým si ho obľúbite. Je vybavený LCD displejom a priemer hracej plochy je 35 cm. Má certifikát CE a ROHS a v balení dostanete aj šesť šípok s náhradnými koncovkami.

Zaujal aj Vás elektronický terč? Výhoda tohto, či akéhokoľvek iného kvalitného terča je v tom, že si môžete zahrať kedykoľvek. Môžete zaháňať nudu, či trénovať na turnaje v šípkach, ktoré sú obľúbené. Vďaka elektronickému terču tiež nebude viaznuť zábava, ak si pozvete domov hostí. Ak sa bude návšteva nudiť, zahádžete si šípkami a to zábavu spoľahlivo rozprúdi.

Technické dáta:
- počet hráčov: 1-8
- počet hier: 20 (158 kombinácii)
- 6 šípok s náhradnými hrotmi
- LCD display
- priemer hracej plochy: 35 cm
- hlasová a zvuková signalizácia
- automatické vypnutie
- zapojenie do siete (adaptér v komplete) alebo 3 x AA batérie (nie sú v súprave)
- certifikát CE a ROHS
- trojriadkový



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 4 kg

Elektronický terč SPOKEY Orcus - Parametre

Elektronický terč SPOKEY Orcus - Recenze (0)

Elektronický terč SPOKEY Orcus - Otázky a odpovede (0)