MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlási
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Eliptical HOUSEFIT Motio 35

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (1)

Eliptical HOUSEFIT Motio 35 - Základné informácie

HOUSEFIT MOTIO 35 patrí medzi elektronicky ovládané crossové trenažéry, ktoré majú magnetický brzdný systém regulovatežný cez počítač. Tento model disponuje okrem iného vynikajúcou ergonómiou a moderným dizajnom. Masívna rámová konštrukcia s 5-ročnou zárukou zaručuje nosnos do 130 kg, zotrvačník, ktorý udáva plynulos jazdy je 12 kg ažký (v zadnej časti trenažéra) a prevodový remeň je dopínaný kladkou. Stred zotrvačníka je osadený gužôčkovými ložiskami a klbné spoje kvalitnými brondzovými puzdrami. Kvalitný ocežový rám a kvalitné komponenty sú zárukou stabilnej konštrukcie a dlhej životnosti tohto modelu. Plynulý a tichý chod zaisuje kvalitný magnetický záažový systém s možnosou elektronického nastavenia 16 úrovni obtiažnosti cvičenia.

Tento model je ideálny pre osoby do 185 cm a vďaka možnosti posunu nᚾapov si každý nájde optimálnu pozíciu pri tréningu. Dlhý krok s 32 cm zaručuje pohodlnú a správnu ergonómiu cvičenia a vďaka vzdialenosti pedálov 19 cm od seba je stroj vhodný aj pre drobnejšie osoby. Trenažér je vybavený vyrovnávačom nerovnosti a transparentnými kolieskami pre jednoduchšiu manipuláciu.

HOUSEFIT MOTIO 35 disponuje priehžadným a jednoducho ovládatežným počítačom s priehžadným podsvieteným LCD displejom. Z programovej ponuky ponúka celkom 12 programov, vďaka nemu budete ma svoj tréning plne pod kontrolou. Zobrazuje základné hodnoty, ako je čas, rýchlos, vzdialenos, spálené kalórie, frekvenciu otáčok (rpm) a Vás aktuálny pulz (meranie tepovej frekvencie sa robí pomocou senzorov v rukovätiach). Počítač je vybavený 11 pred nastavitežnými programami s rôznymi profilmi trati umožňujúce variabilné nastavenie úrovne záaže + jedným HRC programom riadeným tepovou frekvenciou (u tohto programu je potrebné sa drža snímačov tepu po celú dobu tréningu).

Počítač je vybavený systémom RECOVERY, ktorý vie vyhodnoti v tzv. skžudňujúcej fáze vᚠfyzický stav, meraný v závislosti na rýchlosti poklesu tepovej frekvencie bezprostredne po dokončení tréningu, čo je ideálne pre sledovanie Vášho pokroku. Napájanie počítača je cez sieový adaptér, ktorý je súčasou stroja.

Hlavné výhody:
- optimálna ergonómia – trenažér disponuje optimálnou ergonómiou pohybu a je vhodný pre osoby do 185 cm. Diažka krokov je 32 cm a šírka medzi nᚾapmi je 19 cm.
- plynulý a tichý chod – plynulý a komfortný chod stroja vďaka vyváženému zotrvačníku a rotujúcej hmote s hmotnosou 12 kg.
- dostatočný rozsah záaže - možnos nastavenia záaže ako pre začiatočníkov, tak športovo zameraných jedincov buď manuálne alebo automatickými programami.
- kvalitné mechanické spracovanie - robustná rámová konštrukcia, osadenie priemyslovými ložiskami v zotrvačníku a kvalitné komponenty zaručujú dlhodobé bezproblémové užívanie trenažéra.
- ručný režim aj automatické programy - jednoduché ovládanie záaže tlačidlami + - na displeji stroja, profilový tréning meniaci behom šžapania záaž podža zvolenej trate prípadne automatický HRC program udržiavajúci vašu tepovú frekvenciu vo vybranej zóne pre spažovanie tukov, zvýšenie kondície a pod...

Tréningový počítač:
- priehžadný vežký podsvietený LCD displej zobrazujúci všetky hodnoty naraz
- počítač meria a zobrazuje: rýchlos, čas, vzdialenos, otáčky/min, kalórie, pulz
- 11 prednastavitežných programov s rôznymi profilmi trate umožňujúce variabilné nastavenie úrovne záaže + jedným HRC programom riadeným tepovou frekvenciou (pri jeho používaní je potrebné sa drža snímačov tepu)
- program RECOVERY: vyhodnotenie fyzickej kondície
- meranie tepovej frekvencie: prostredníctvom dotykových senzorov v riadidlách
- napájanie: priložený sieový adaptér

Technické dáta:
- elektronicky ovládaný magnetický brzdný systém
- nastavenie záaže min-max. v 16 stupňoch
- ložiskový šžapací stred, ložiská v zotrvačníku
- plochý remeň s dopínajúcou kladkou garantuje tichý chod a bezúdržbovú prevádzku prevodového mechanizmu
- klbné spoje sú osadené kvalitnými brzdovými puzdrami s dlhou životnosou
- zotrvačný systém 12 kg pre plynulos chodu
- protišmykové nastavitežné nᚾapné plochy
- diažka krokov 32 cm, výška krokov 17 cm
- vzdialenos nᚾapov iba 19 cm zaraďuje tento stroj na špičku daného segmentu
- stroje je vybavený pojazdnými kolieskami pre jednoduchú manipuláciu
- maximálna hmotnos užívateža: 130 kg
- pre domáce využitie
- trieda podža EN-957: HB
- rozmery: 107 x 57 x 160 cm
- hmotnos: 42 kg
- 5 rokov záruka na rám
- 3 roky záruka na ostatné časti pre domáce využitie



Balenie:
  • hmotnos balenia: 42 kg

Eliptical HOUSEFIT Motio 35 - Parametre

Rozmery a hmotnosti:
Dĺžka:
107 cm
Šírka:
57 cm
Výška:
160 cm
Hmotnos:
42 kg
Nosnos:
130 kg
Vlastnosti:
Brzdenie:
Použitie dle normy EN-957:
Multifunkčný computer:
Ano

Eliptical HOUSEFIT Motio 35 - Recenze (0)

Eliptical HOUSEFIT Motio 35 - Otázky a odpovede (1)

TadeᚠK.
31.01.2020
V popisu Eliptical Housefit Motio 35 uvádíte nosnost stroje 130kg. Proto jsem si ho u Vás koupil. Nyní ho už mám doma (poskládaný) a v sešitu od výrobce je udávána nosnost 110kg. Pro mne je to zásadní rozdíl Můžete to vysvětlit a vyřešit vzniklou situaci?
Odpoveď e-shopu:Dobrý den,
informaci jsme prověřovali u dodavatele a nosnost je skutečně 130 kg, jak uvádíme. Stejné informace má i dodavatel.
S pozdravem tým NEJLEVNEJSISPORT.CZ