MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Florbalová hokejka SALMING Quest2 Kid 83R, zelená

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Florbalová hokejka SALMING Quest2 Kid 83R, zelená - Základné informácie

Detská florbalová palica SALMING Quest2 Kid s mnohými technológiami.

Technológia shaftu:
- Xshaft ™: má mimoriadny efekt, pri ktorom v súhre s KickZone dochádza k prehnutiu v spodnej časti palice a následnému '' vykopnutiu ''. To dopomáha k oveľa prudšej strele a predovšetkým úžasnej presnosti vašich pokusov.
- FatKick ™: široká horná časť shaftu dopomáha k lepšiemu efektu streľby tým, že spevní oblasť v hornej časti shaftu a tým posunie prehnutie florbalky do jej spodnej časti - predovšetkým do oblasti KickZone ™, čím sa znásobí '' vykopnutie '' spôsobené práve touto technológiou .
- KickZone ™: vďaka technológii KickZone ™ dochádza pri prehnutí hokejky pri streľbe k väčšiemu '' vykopnutiu '' spodnej časti hokejky pri došvihu. Loptička je tak vystrelená väčšou silou, vyššou rýchlosťou.
- TipCurve ™: technológia TipCurve ™ je spätné zakrivenie shaftu v jeho spodnej časti. Tým vzniká optimálny uhol medzi hokejkou a postavením loptičky na podlahe. Vďaka tomu je možné lepšie strieľať bez ďalšieho rohu pätky čepele, s ktorou sa potom lepšie pracuje a nahráva.
- TourLite ™: korunný klenot medzi guľatými kónickými shaftmi Salming. K vytvoreniu ľahkého TourLite ™ shaftu používajú iba najkvalitnejšie ľahké karbónové vlákna s jedinečnou konštrukciou. Obľúbený shaft medzi špičkovými hráčmi po celom svete.
- TourLite ™ Aero ™: technológia TourLite Aero sa objavila už na jednom z modelov z limitovanej Kim Nilsson Edícia. Jedná sa o ešte výraznejšie odľahčenie shaftu pri zachovaní jej odolnosti a flexibility. Ideálne pre hráčov, čo si obľúbili TourLite modely značky Salming.
- CarbonX ™: revolúcia v odľahčených shaftoch. Veľmi ľahký karbón v kombinácii s tajnou živicou. Tomu hovoríme odľahčený shaft, nič také tu predtým nebolo. Určená pre hráčov, ktorí vyžadujú kombináciu vysokého výkonu a nízkej hmotnosti svojej florbalky.
- Oval shaft design: oválny tvar na konci pomaly prechádza ku klasickému guľatému držaniu spodnej ruky. Všetko pôsobí veľmi prirodzene a palica vám do ruky výborne padne.

Technické dáta:
- určenie: šport/florbal/deti/uni
- čepeľ: Quest 2 Mid
- materiál čepele: Endurance
- omotávka: # 22 grip
- materiál shaftu: kompozitný
- tvrdosť shaftu: 35
- profil držania: Gulati
- dĺžka: 83 (72) cm
- strana: pravá
- farba: zelená


Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.4 kg

Florbalová hokejka SALMING Quest2 Kid 83R, zelená - Parametre

Technické parametry:
Tvrdosť:
Farba:

Florbalová hokejka SALMING Quest2 Kid 83R, zelená - Recenze (0)

Florbalová hokejka SALMING Quest2 Kid 83R, zelená - Otázky a odpovede (0)