MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Hojdacia sedačka LA SIESTA Modesta Basic

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Hojdacia sedačka LA SIESTA Modesta Basic - Základné informácie

Vychutnajte si skutočnú relaxáciu v hojdacej sedačke Modesto vyrobenej z čistej nebielenej a nefarbenej bavlny. Veľký počet závesných šnúr, ktorý je pre kolumbijské siete charakteristický zaisťuje optimálne rozloženie váhy, nevšedný komfort i dlhú životnosť. Tkanina je vďaka zosilneným okrajom dokonale odolná proti roztrhnutiu.
Integrovaný poistný čap umožňuje bezpečnú 360 ° rotáciu. Rozperná tyč je vyrobená z prvotriedneho bambusu, ktorý je nielen krásny na pohľad, ale aj pevný a odolný proti poveternostným vplyvom. Prirodzene, drevo pochádza zo zodpovedne obhospodarovaných lesov. Certifikácia GOTS potvrdzuje, že sedačka bola vyrobená spôsobom, ktorý je férový k ľuďom i k prírode. Organicky vypestovaná bavlna je navyše nádherne mäkká na dotyk a zároveň sa dobre čistí.

Vlastnosti:
- Hojdacia sedačka Basic. Pohodlná závesná sedačka s rozpernou tyčou.
- Nefarbená bavlna. Obzvlášť šetrná k pokožke a to vďaka spôsobu výroby, pri ktorej sa nepoužívajú bielidlá ani farby.
- Organická bavlna. Šetrná k ľuďom i k prírode: Ekologicky vypestovaná bavlna je nielen alternatívou k tej konvenčnej. Biobavlna je tiež mäkká na dotyk a ľahká na údržbu.
- Rozperná tyč z bambusu. Vysoko kvalitné bambusové drevo: mimoriadne stabilné a krásne. Vďaka doštičkovej výrobnej technológii je vysoko odolné proti poveternostným vplyvom a má príjemne hladký povrch.
- Vďaka dvojnásobnému počtu útkových nití sú lemy hojdacej siete dokonale pevné. Zosilnené okraje zaisťujú hojdacej sieti vysokú odolnosť proti roztrhnutiu.
- Vďaka špeciálnemu otočnému čapu sa s kreslom môžete pohodlne a bezpečne otáčať okolo vlastnej osi, bez toho aby sa pri tom krížili závesné šnúry.

Technické dáta:
- nosnosť: 130 kg
- minimálna požadovaná výška: 200 cm
- šírka plochy na sedenie: 105 cm
- dĺžka plochy na sedenie: 140 cm
- celková výška: 155 cm
- dĺžka tyče: 110 cm
- krajina výroby: Kolumbia
- hustota tkaniny: 278
- materiál: 100% bio-bavlna, vypestovaná v súlade s nariadením EÚ EEC 834/2007 o ekologickej výrobe. Rozperná tyč je vyrobená z bambusového dreva zo zodpovedného lesného hospodárstva.
- dodávané varianty: béžová (latte), hnedá (arabica)

Rady a starostlivosť:
- Ideálna výška pre zavesenie hojdacej sedačky je 200 - 220 cm. V prípade, že je závesný bod vyšší, môžete hojdaciu sedačku predĺžiť lanom.
- Hojdaciu sedačku môžete zavesiť do stropu, na vetvu stromu, či trám. Hojdacia sedačka nevyžaduje toľko miesta ako hojdacia sieť a tak sa ľahšie začleňuje do obytných priestorov. Navyše, keď ju už nebudete potrebovať, dá sa s pomocou karabíny ľahko a rýchlo zložiť.
- Väčšie hojdacie sedačky, ako napríklad Lounger, ponúkajú dostatok miesta aj na ležanie. Čím dlhšia rozperná tyč, tým väčší priestor v oblasti hornej časti tela.
- Látku hojdacej sedačky môžete po sňatí vyprať v práčke na 30 ° C a jemný program.
- Pred praním zviažte závesné šnúry dohromady, zabránite tak ich zamotaniu. Brazílske macramé môžete ochrániť pomocou sieťky na pranie.
- Pre zachovanie pôvodnej kvality nesušte v sušičke. Sieť rozložte a nechajte voľne uschnúť.
- Zaistite, aby sa sieť mohla voľne hojdať a netrela sa o zem.
- Bavlnené hojdacie siete sú citlivé na vlhkosť. Preto ich chráňte pred nočným vlhkým vzduchom. Majte na pamäti, že zavlhlá hojdacia sieť potrebuje na presušenie dostatočnú cirkuláciu teplého vzduchu.
- Odporúčame, aby ste hojdaciu sieť pred uskladnením na zimu vyčistili a riadne vysušili. Po dokonalom vyschnutí vložte do plastového obalu, ktorý ju ochráni pred drobnými škodcami.

Balenie:
  • hmotnosť balenia: 2.4 kg

Hojdacia sedačka LA SIESTA Modesta Basic - Parametre

Druh: Materiál: Rozmery:
Dĺžka:
Šírka:
Nosnosť:

Hojdacia sedačka LA SIESTA Modesta Basic - Recenze (0)

Hojdacia sedačka LA SIESTA Modesta Basic - Otázky a odpovede (0)