MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Hojdacia sieť LA SIESTA Currambera Double

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)
Video

Hojdacia sieť LA SIESTA Currambera Double - Základné informácie

Hojdacia sieť pre dvoch LA SIESTA Currambera Double v tradičnom pestrom mixe farieb.

Vyrobená v Kolumbii z čistej vysoko kvalitnej bavlny. Veľký počet závesných šnúr zaisťuje rovnomerné rozloženie váhy, neuveriteľný komfort i dlhú životnosť. Jej odolnosť naviac zvyšujú zosilnené okraje zabraňujúca roztrhnutiu.

Vlastnosti:
- Tradičné hojdacia sieť pre 1 - 2 osoby. Tip na pohodlné ležanie: Ľahnite si do siete naprieč. Pri diagonálnom ležaní bude mať váš chrbát najlepšiu možnú oporu a tiež sieť bude v tejto polohe najviac roztvorená.
- Vysoko kvalitná bavlna s dlhými vláknami: mäkká na dotyk, nežmolkujúca, odolná a ľahká na údržbu.
- Vďaka dvojnásobnému počtu útkových nití sú lemy hojdacie siete dokonale pevné. Zosilné okraje zaisťujú hojdacej sieti vysokú odolnosť proti roztrhnutiu.
- Veľký počet závesných šnúr prispieva k väčšiemu pohodliu a dlhej životnosti oboch hojdacích sietí aj kresiel. Čím viac závesných šnúr, tým rovnomernejšie je rozloženie váhy a vernejšie pocit beztiaže.

Technické dáta:
- minimálna požadovaná vzdialenosť: 310 cm
- nosnosť: 160 kg
- šírka látky: 160 cm
- celková dĺžka: 350 cm
- dĺžka lôžka: 230 cm
- krajina výroby: Kolumbia
- hustota tkaniny: 315
- materiál: látka na ležanie: 100% bavlna; závesné šnúry: 50% bavlna, 50% polyester
- farebné varianty: červená (cherry), modrá (Blueberry), zelená (kiwi), žltá (apricot)

Rady a starostlivosť:
- Vzdialenosť potrebnú pre zavesenie siete môžete určiť podľa jednoduchého pravidla: Výška zavesenia by sa mala približne rovnať polovici vzdialenosti medzi závesnými bodmi. V prípade, že je vzdialenosť medzi závesnými bodmi väčšia, musí byť hojdacia sieť namontovaná o niečo vyššie.
- Upevnenie siete medzi dva stromami: Stromy by mali byť od seba vzdialené aspoň tri metre, v závislosti na veľkosti siete. Tiež musí byť dostatočne silné, aby uniesli zaťaženie. Hojdacia sieť zavesíte tak, že lano oviniete okolo kmeňa stromov a prichytíte k hojdacej sieti.
- Upevnenie siete medzi dvoma stenami: Pre upevnenie hojdacie siete sú vhodné pevné a nosné povrchy. Viacbodový úchyt MultiSpot, ktorý rozkloží váhu do troch vyvŕtaných otvorov, je veľmi jednoduchý a bezpečný.
- Keď ležíte v sieti naprieč (diagonálne), vaše telo roztvorí látku siete a prirodzene sa tak zväčší priestor na ležanie. Látka vás nezviera. Pri ležaní naprieč majú vaše chrbát najväčšiu možnú oporu. Hojdanie je v tejto polohe najpríjemnejšie.
- Táto hojdacia sieť sa dá prať v práčke na 30° C a jemný program.
- Pred praním zviažte závesné šnúry dohromady, zabránite tak ich zažmolkovaniu. Brazílske macramé môžete ochrániť pomocou sieťky na pranie.
- Pre zachovanie pôvodnej kvality nesušte v sušičke. Sieť rozložte a nechajte voľne uschnúť.
- Zaistite, aby sa sieť mohla voľne hojdať a netrel sa o zem.
- Bavlnené hojdacie siete sú citlivé na vlhkosť. Preto je chráňte pred nočným vlhkým vzduchom. Majte na pamäti, že zavlhnutá hojdacia sieť potrebuje k presušenie dostatočnú cirkuláciu teplého vzduchu.
- Odporúčame, aby ste hojdacia sieť pred uskladnením na zimu vyčistili a riadne vysušili. Po dokonalom vyschnutí vložte do plastového obalu, ktorý ju ochráni pred drobnými škodcami.

Hojdacia sieť LA SIESTA Currambera Double - Parametre

Typ: Materiál:
Materiál:
Rozmery:
Dĺžka:
Šírka:
Nosnosť:
Nosnosť:

Hojdacia sieť LA SIESTA Currambera Double - Recenze (0)

Hojdacia sieť LA SIESTA Currambera Double - Otázky a odpovede (0)

Hojdacia sieť LA SIESTA Currambera Double - Video