MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Infrasauna Economical 2002 + darček zdarma

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Infrasauna Economical 2002 + darček zdarma - Základné informácie

Infrasauna Economical 2002 Infrasauny sú úplne bezpečné zariadenia, ktorých žiarenie nemá nič spoločné s UV žiarením ani so žiarením nukleárnym. Infračervené (inak tiež nazývané tepelné) žiarenie - je žiarenie s vlnovou dĺžkou väčšou, ako je vlnová dĺžka viditeľného svetla. Infračervené lúče teda nevidíme, ale vnímame ich ako teplo. Ide o podobný princíp, ako keď Slnko ohrieva Zem. Toto "žiariace teplo", zahrieva telesá priamo, bez toho aby dochádzalo k zahrievaniu okolitého vzduchu

"Saunovanie" v infračervenej kabíne je založené na princípe emisie infračerveného žiarenia špeciálnymi karbónovými a keramickými žiaričmi, ktoré si nechal patentovať dr. Tadaschi Ishikawa v Japonsku už v roku 1965. Toto infračervené žiarenie prehreje telo hlboko do svalového tkaniva a k intenzívnemu poteniu tak dochádza už pri teplote okolo 50 ° C v prostredí, ktoré nezaťažuje organizmus. Po celú dobu pobytu v kabíne dýchate vzduch o teplote 20 až 55 ° C, pretože 80-90% vyžarovaného tepla vstrebe vaše telo a len zvyšok sa rozptýli do priestoru kabíny. To je zásadný rozdiel medzi klasickou saunou a infrasaunou.

Infrasauna je integrované, multifunkčné a luxusné zariadenie pre liečbu i relaxáciu, ktorá spoločne so saunou zahŕňa v sebe tiež výhody slnečnej kúpele. Infračervený lúč je jej hlavným zdrojom energie. Vlnová dĺžka infračerveného lúča je 5,6 - 15 mikrometrov a je telom najlepšie absorbovaná. Infračervený lúč môže preniknúť 40 mm hlboko do ľudskej kože, tým dochádza k rezonanciu bunkových tkanív v tele, zrýchlenie krvného obehu a odstránenie nečistôt z tela. Preto má sauna veľmi dobrý vplyv na zdravie. Infrasauny s carbonovým ohrievačom vyžarujú infračervený lúč v širšom spektre ako infrasauny s keramickým ohrievačom. Infrasauny sú vhodné pre osoby, ktoré sa liečia s krvným tlakom, alebo ťažko znášajú vysokú teplotu v klasickej saune.

DARČEK ZDARMA: Pre každú infrasaunu Economical 2002 obdržíte 2 uteráky.

Technické dáta:
- počet osôb: 2
- výkon: 1600 W + 355 W podlahové kúrenie
- počet ohrievačov: 6
- vykurovacie telesá: keramická
- podlahové kúrenie: karbónové
- vlnová dĺžka: 5,6 - 15 mikrometrov
- digitálny ovládací panel: ÁNO vnútorné
- osvetlenie: ÁNO vnútorné LED osvetlenie
- príprava pre MP5: ÁNO
- podlahové kúrenie: ÁNO
- teplotný senzor: ÁNO
- strešné ventilácia: ÁNO
- dvere: tvrdené sklo
- drevo: kanadský jedľovec
- šírka vonkajšia: 1200mm
- výška vonkajšia: 1900mm
- dĺžka vonkajšie: 1000mm
- hmotnosť: 119 kg


Balenie:
  • hmotnosť balenia: 119 kg

Infrasauna Economical 2002 + darček zdarma - Recenze (0)

Infrasauna Economical 2002 + darček zdarma - Otázky a odpovede (0)