MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Infrasauna HANSCRAFT Italia

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Infrasauna HANSCRAFT Italia - Základné informácie

Infrasauna HANSCRAFT ITALIA je infrasauna pre 1 osobu.

DARČEK ZADARMO: Ku každej infrasaune HANSCRAFT dostanete ZADARMO Saunový set pre vonné esencie. Pripravili sme pre Vás saunový set pre esencie do sáun, ktorý obsahuje:
- sklenenú misku Duralex FRANCE 7,5 cm pre esenciu a aromaterapiu
- držiak saunovej misky Duralex FRANCE 7,5 cm (pripevní sa k stene infrakabíny)


Infrasauna ITALIA pre jednu osobu (maximálne 1 osoba + 1 dieťa) je vyrobená z kvalitného vyzretého dreva kanadskej jedle. Pre jednu osobu je veľmi priestranná. Má veľmi príjemný vzhľad, charakteristickú vôňu a jednoduchý dizajn, ktorý dokresľuje aj veľká presklená časť na čelnej časti infrasauny.

Na infrasaune ITALIA je použité drevo so životnosťou vyše 300 rokov - dostatok času pre Vašu istotu prvotriednej kvality spracovania. Druhým názvom pre toto infrasaunové drevo, najmä v Kanade, je Hemlock - vyniká minimálnym množstvom hrčí a minimálna kazovostí bez výskytu smoly, teda nepocítite žiadny intenzívny zápach, iba príjemnú drevnatú vôňu.

Hlavnou súčasťou infrasauny ITALIA sú výkonné karbónové infračervené žiariče s napätím 230V as príkonom 1340W. Infrasaunu môžete teda ľahko zapojiť do elektrickej siete, ktorá je v každej štandardnej domácnosti. Nič viac pre inštaláciu nepotrebujete. Spotreba energie počas jedného saunovacieho cyklu je pod 2kWh. Je to samozrejme závislé aj na okolitých faktoroch, medzi ktoré patrí početnosť otvárania dverí infrasauny alebo teplota miestnosti, kde je infrasauna umiestnená.

Infrasauna obsahuje pokročilý ovládací panel s AUX portom, nastavením teploty a FM rádiom, kde môžete počúvať Vašu obľúbenú stanicu. V infrasaunách HANSCRAFT nepoužívame za žiadnych okolností autorádiá, ktoré sú lacnou náhradou kvalitných ovládačov. S naším ovládačom infrasauny ITALIA nastavujete aj časovanú dĺžku pobytu v saune alebo vypínate / zapínate osvetlenie infrasauny.

Technické dáta:
- kapacita pre 1 osobu - maximálne pre 2 v prípade jedného dospelého + dieťaťa
- interiér z kanadského jedlovce
- exteriér z kanadského jedlovce
- 4x karbónový infražiarič
- výkon infražiaričov 1340W
- cítacia lampa
- ionizátor
- 6mm číre temperované sklo
- exkluzívny nadčasový dizajn
- SAUNA AUDIO systém - AUX, Mp3, FM rádio
- rozmery sauny: 1000 x 900 x 1900 mm

Hlavné výhody infrasauny ITALIA:
- Tepelné žiarenie infražiaričov je rovnomerné a bezpečné
- Lacný prevádzku, nenáročné na energiu (menej ako 2kWh za jeden saunovací cyklus)
- Veľmi rýchle prehriatie ľudského tela - prostřenictvím patentovaných infražiaričov sauny
- Najvyššia bezpečnosť - maximálna teplota panelov je 85 ° C

Výhody infrasauny: zotavuje pokožku, odstraňuje toxické látky z organizmu, obmedzuje stres a únavu, vylepšuje imunitný systém, podporuje krvný obeh, posilňuje kardiovaskulárny systém, uľavuje kĺbom a celkovej stuhnutosti organizmu.
Infrasauna je zdraviu prospešná forma termoterapia. Tiež pobyt v infrasaune výrazne pomáha spaľovať kalórie a tým sa redukuje telesná váha. Pri 30 - minútovom pobyte v infrasaune sa spáli 600-700 kalórií. Infrasaunu si môžete kúpiť aj domov. Kabínu infrasauny je možné umiestniť kamkoľvek do interéru. Má nízku spotrebu elektrickej energie. Je úplne vhodným doplnkom vášho domáceho wellness centra. Pravidelným používaním infrasauny, budete mať dokonalý pocit telesnej, duševnej i psychickej pohody.
Maximálna odporúčaná dĺžka pobytu v infrasaunách je cca 30 minút. Vždy záleží na Vašej konkrétnej kondícii - konzultujte s Vaším lekárom



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 110 kg

Infrasauna HANSCRAFT Italia - Recenze (0)

Infrasauna HANSCRAFT Italia - Otázky a odpovede (0)