MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Infrasauna HANSCRAFT Panamera

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Infrasauna HANSCRAFT Panamera - Základné informácie

Infrasauna HANSCRAFT PANAMERA je luxusný infrasauna pre 2 osoby.

DARČEK ZADARMO: Ku každej infrasaune HANSCRAFT dostanete ZADARMO Saunový set pre vonné esencie. Pripravili sme pre Vás saunový set pre esencie do sáun, ktorý obsahuje:
- sklenenú misku Duralex FRANCE 7,5 cm pre esenciu a aromaterapiu
- držiak saunovej misky Duralex FRANCE 7,5 cm (pripevní sa k stene infrakabíny)


Infrasauna PANAMERA patrí do kategórie nemeckých infrasáun typu SAUNALUX. Je to najelitnejšej model, ktorý ponúkame. Inštaluje sa prevažne pre zákazníkov, ktorí chcú mať to najlepšie a neodradí ich ani vyššia cena.

Infrasauna PANAMERA má dva presklené rohy z lepeného temperovaného skla, teda vyzerá veľmi priestranne a hodí sa do moderných interiérov. Dotyk a dojem luxusu pocítite vďaka povrchovej MDF úprave exteriéru (Medium Density Fibreboards) - s povrchovou úpravou lamináciou, roboticky upravená s prírodnou dyhou. Podkladom infrasauny je kanadský jedľovec. Táto úprava sa využíva na výrobu najdrahších značkových kuchýň. Pridaním tohto exkluzívneho prvku vo variante tmavej dyhy sme sa dostali do úplne inej úrovne infrasáun, než je na trhu bežné.

Táto infrasauna obsahuje navyše aj svetla - farebnú hudbu v interiéri, ktorá Vás upokojí, zrelaxuje a saunovanie bude mať hlbší Účinok. Navyše môžete využiť aj bodové svetlo pre čítanie knižky. Sauna obsahuje turbo-keramické ohrievače s takmer okamžitým účinkom a ohrevom. Nikdy saunu nemusíte nahrievať, proste sa posadíte dovnútra a infrasauna sa vyhreje počas jednej, dvoch minút.

PANAMERA je infrasaunou pre najnáročnejších klientov. Tejto voľby nebudete nikdy ľutovať.

Technické dáta:
- kapacita pre dve osoby - veľmi priestranné!
- ergonomické na mieru robené opierky chrbta
- MDF povrch exteriéru (Medium Density Fibreboards) - s povrchovou úpravou lamináciou, roboticky upravená s prírodnou dyhou. Podkladom infrasauny je kanadský jedľovec
- interiér z kanadského jedlovce
- 3 x turbo-keramické infražiariče (okamžité saunovanie bez akéhokoľvek čakania!)
- výkon turbo-keramických infražiaričov - 1800W
- cítacia lampa + LED farebná hudba
- ionizátor pre prírodné dezinfekciu vzduchu
- 6mm číre temperované sklo
- presklená predná stena + presklenie rohov
- exkluzívny nadčasový dizajn do moderných priestorov
- SAUNA AUDIO systém - AUX, FM, Mp3
- rozmery: 1200 x 1000 x 1900 mm

Výhody infrasauny: zotavuje pokožku, odstraňuje toxické látky z organizmu, obmedzuje stres a únavu, vylepšuje imunitný systém, podporuje krvný obeh, posilňuje kardiovaskulárny systém, uľavuje kĺbom a celkovej stuhnutosti organizmu.
Infrasauna je zdraviu prospešná forma termoterapia. Tiež pobyt v infrasaune výrazne pomáha spaľovať kalórie a tým sa redukuje telesná váha. Pri 30 - minútovom pobyte v infrasaune sa spáli 600-700 kalórií. Infrasaunu si môžete kúpiť aj domov. Kabínu infrasauny je možné umiestniť kamkoľvek do interéru. Má nízku spotrebu elektrickej energie. Je úplne vhodným doplnkom vášho domáceho wellness centra. Pravidelným používaním infrasauny, budete mať dokonalý pocit telesnej, duševnej i psychickej pohody.
Maximálna odporúčaná dĺžka pobytu v infrasaunách je cca 30 minút. Vždy záleží na Vašej konkrétnej kondícii - konzultujte s Vaším lekárom



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 215 kg

Infrasauna HANSCRAFT Panamera - Recenze (0)

Infrasauna HANSCRAFT Panamera - Otázky a odpovede (0)