MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Kolobežka CRUSSIS Active 4.4 čierno-žltá

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)
Video

Kolobežka CRUSSIS Active 4.4 čierno-žltá - Základné informácie

Kolobežky radu ACTIVE sú vďaka svojej mrštnosti a veľkosti vhodné nielen do mesta, ale vďaka svojim vynikajúcim jazdným vlastnostiam nezaostávajú na spevnených cestách, cyklotrasách a v ľahšom teréne.

Jazda na kolobežkách CRUSSIS je zábava, relax aj maximálny športový zážitok. Hoci by sa mohlo zdať, že sa jedná o vstupný model do kategórie kolobežiek značky CRUSSIS, nie sú kolobežky ACTIVE ochudobnené v žiadnom smere. Activka je kvalitná športová kolobežka, nie hračka. Prednosťou je vysoká tuhosť patentovaného riešenia rámu, vďaka ktorej sa energia pri odraze nestráca, ale je s maximálnou účinnosťou prenášaná do priameho smeru jazdy. Vďaka najkratšiemu rázvoru zo všetkých CRUSSIS kolobežiek, sú Activky najobratnejší. Obutá ich do špičkových plášťov Schwalbe BIG APPLE s veľmi nízkym valivým odporom, ktoré sú vhodné ako na ceste, tak do ľahkého terénu, kde výborne vedú stopu. Náboje s priemyselnými ložiskami majú minimálny odpor a vynikajúcu zotrvačnosť.

Kolobežky radu ACTIVE sú osadené brzdami TEKTRO s vysokým brzdným účinkom. Brzdové páčky sú navyše vybavené integrovaným zvončekom. Kabeláž je vedená vnútrom rámu, čím je zamedzené akémukoľvek mechanickému poškodeniu brzdného systému. Veľmi príjemné anatomické madla perfektne padnú do každej ruky a sú vhodné aj pre dlhé výjazdy. Kolobežky CRUSSIS ACTIVE sú určené s rovnými riadidlami (nutné prestavať v špecializovanom servise) deťom od 6 rokov. So štandardne dodávanými BMX riadidlami potom pre deti od 8 rokov až po dospelých do 195 cm.

Vďaka tuzemskej výrobe garantujeme českú kvalitu a jedinečný dizajn za priaznivú cenu. Kolobežky vyrábame v ČR pod vlastnou značkou CRUSSIS. Naše rámové a dizajnové riešenie máme patentované pre celú EÚ a USA.

Kolobežky sú nielen skladný dopravný prostriedok pre všetky vekové kategórie, ale ponúkajú aj možnosť relaxácie pri jazde vašou obľúbenou cyklotrasou. Každá prechádzka je plná zdravého pohybu a trochou adrenalínu. Kolobežku môžete na rozdiel od bicykla jednoduchšie uschovať, napríklad pri každodennej ceste do školy alebo do práce. Nájdite si čas na prechádzku a nelenošte doma pri televízii, jazda na kolobežke nie je náročná a prináša Vám radosť z pohybu.

Ku každej správnej kolobežke patrí kvalitné príslušenstvo, na výber máte napríklad z veľkej ponuky zvončekov, držiakov na fľaše a chráničov.

Technické dáta:
- určenie: šport/mesto/cyklotrasy/ľahší terén/uni
- nosnosť: 150 kg
- dĺžka: 1530 mm
- dĺžka nášlapu: 480 mm
- svetlosť nášľapu: 50 mm
- výška: 1000 mm
- rázvor kolies: 1070 mm
- riadítka: CRUSSIS Alu BMX, 620 mm
- rám: CRUSSIS sa skrutkovaným nášľapom
- kolesá: predné 20' a zadné 16'
- ráfiky: predné 20' a zadné 16', CRUSSIS dvojstenné
- plášte: SCHWALBE Big Apple
- madlá: CRUSSIS, ergonomicky tvarované
- náboje: CRUSSIS s priemyselnými ložiskami
- brzdy: TEKTRO s integrovaným zvončekom
- predstavec: CRUSSIS Alu, 25,4 / 60 mm
- vidlica: CRUSSIS
- farba: čierna so žltým nášľapom
- hmotnosť: 9 kg


Balenie:
  • hmotnosť balenia: 10 kg

Kolobežka CRUSSIS Active 4.4 čierno-žltá - Parametre

Technické parametre:
Nosnosť:
Výška riadidiel nad zemou:
100,00 cm
Veľkosť koliesok:
Hmotnosť:
Dĺžka:
Nastaviteľná výška riadidiel:
Ne
Brzdy:
Typ koliesok:
Rám:
Vlastnosti:
Farba: Určenie:

Kolobežka CRUSSIS Active 4.4 čierno-žltá - Recenze (0)

Kolobežka CRUSSIS Active 4.4 čierno-žltá - Otázky a odpovede (0)

Kolobežka CRUSSIS Active 4.4 čierno-žltá - Video