MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Kolobežka CRUSSIS Urban 4.1 bielo-čierna

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)
Video

Kolobežka CRUSSIS Urban 4.1 bielo-čierna - Základné informácie

Kolobežky radu URBAN sú vhodné na spevnené cesty, cyklotrasy alebo do ľahšieho terénu, ale v žiadnom prípade sa nestratia ani v meste.

Jazda na kolobežkách CRUSSIS je zábava, relax aj maximálny športový zážitok. Kategórie kolobežiek CRUSSIS URBAN majú vysoké športové ambície a sú určené pre hobby i športovo nadšených kolobežkárov. Urbanka je kvalitná športová kolobežka, nie hračka. Jazda na nich je ako zábavou tak fyzickým aj duševným relaxom.

Prednosťou kolobežiek CRUSSIS radu URBAN je vysoká tuhosť patentovaného riešenia rámu, vďaka ktorej sa energia pri odraze nestráca, ale je s maximálnou účinnosťou prenášaná do priameho smeru jazdy. Krátky rázvor kolies zaručuje vynikajúce jazdné vlastnosti a perfektnú ovládateľnosť kolobežky. Kolobežka je osadená nábojmi s priemyselnými ložiskami, ktoré majú pri jazde minimálny odpor a vynikajúcu zotrvačnosť. Plášte Schwalbe BIG APPLE s veľmi nízkym valivým odporom majú perfektné jazdné vlastnosti ako na ceste, tak v ľahkom teréne, kde dobre vedú zvolenú stopu. Kolobežky CRUSSIS URBAN sú osadené brzdami TEKTRO s vysokým brzdným účinkom. Brzdové páčky sú navyše vybavené integrovaným zvončekom. Kabeláž je vedená vnútrom rámu, čím je zamedzené akémukoľvek mechanickému poškodeniu brzdného systému. Veľmi príjemné anatomické madla perfektne padnú do každej ruky a sú vhodné aj pre dlhé výjazdy. Kolobežky CRUSSIS radu URBAN sú určené juniorom od 10 rokov až po dospelých do 200 cm.

Vďaka tuzemskej výrobe garantujeme českú kvalitu a jedinečný dizajn za priaznivú cenu. Kolobežky vyrábame v ČR pod vlastnou značkou CRUSSIS. Naše rámové a dizajnové riešenie máme patentované pre celú EÚ a USA.

Kolobežky sú nielen skladný dopravný prostriedok pre všetky vekové kategórie, ale ponúkajú aj možnosť relaxácie pri jazde vašou obľúbenou cyklotrasou. Každá prechádzka je plná zdravého pohybu a trochou adrenalínu. Kolobežku môžete na rozdiel od bicykla jednoduchšie uschovať, napríklad pri každodennej ceste do školy alebo do práce. Nájdite si čas na prechádzku a nelenošte doma pri televízii, jazda na kolobežke nie je náročná a prináša Vám radosť z pohybu.

Ku každej správnej kolobežke patrí kvalitné príslušenstvo, na výber máte napríklad z veľkej ponuky zvončekov, držiakov na fľaše a chráničov.

Technické dáta:
- určenie: šport/cesty/cyklotrasy/ľahší terén/uni
- nosnosť: 150 kg
- dĺžka: 1750 mm
- dĺžka nášlapu: 480 mm
- svetlosť nášľapu: 50 mm
- výška: 980 mm
- rázvor kolies: 1170 mm
- typ ventilčeka: AV
- riadítka: CRUSSIS Alu MTB, 620 mm
- rám: CRUSSIS sa skrutkovaným nášľapom
- kolesá: predné 26'' a zadné 20''
- ráfiky: predné 26'' a zadné 20'', CRUSSIS dvojstenné
- plášte: SCHWALBE Big Apple
- madlá: CRUSSIS, ergonomicky tvarované
- náboje: CRUSSIS s priemyselnými ložiskami
- brzdy: TEKTRO s integrovaným zvončekom
- predstavec: CRUSSIS Alu, 31,8 / 105 mm
- vidlica: CRUSSIS
- farba: biela s čiernym nášľapom
- hmotnosť: 10 kg


Balenie:
  • hmotnosť balenia: 11 kg

Kolobežka CRUSSIS Urban 4.1 bielo-čierna - Parametre

Technické parametre:
Nosnosť:
Výška riadidiel nad zemou:
0,00 cm
Veľkosť koliesok:
Hmotnosť:
Dĺžka:
Nastaviteľná výška riadidiel:
Ne
Brzdy:
Typ koliesok:
Rám:
Vlastnosti:
Farba: Určenie:

Kolobežka CRUSSIS Urban 4.1 bielo-čierna - Recenze (0)

Kolobežka CRUSSIS Urban 4.1 bielo-čierna - Otázky a odpovede (0)

Kolobežka CRUSSIS Urban 4.1 bielo-čierna - Video