MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Lyžiarske okuliare SPOKEY Yoho

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Lyžiarske okuliare SPOKEY Yoho - Základné informácie

Lyžovanie alebo snowboarding je bezpochyby obľúbená pohybová aktivita behom zimných mesiacov, na ktoré sme všetci čakali už od prvých jesenných mesiacov. Vhodne zvolené a vysoko kvalitné lyžiarske okuliare prinášajú ešte viac radosti a bezpečnosti na zjazdovkách.

Preto sú lyžiarske okuliare Spokey YOHO vybavené skleneným povlakom, ktorý výrazne zlepšuje komfort zraku. Technológia HD Lens výrazne zlepšuje viditeľnosť. Znižuje odraz svetla na snehu a zlepšuje viditeľnosť v tieni. Veľké dvojité sklo so širokou zornou plochou dokonalo chráni tvár pred vetrom a snehom aj v tých najextrémnejších podmienkach. Okrem toho majú okuliare 400% UV filter, ktorý zaisťuje vysoký stupeň ochrany, vhodný pre použitie v horách a na snehu.

Lyžiarske okuliare Spokey YOHO sú nielen bezpečné, ľahké, ale taktiež pohodlné. Ich ergonomický tvar, diaľka pása a mäkké lemovanie, ktoré sa dokonalo prispôsobí tvári vám umožní používať okuliare s prilbou. Okuliare sú veľmi dobre vetrané, vďaka pužitému systému Airy Frame. Systém Anti-Fog, teda dostatočná úprava skla zamedzuje ich zahmlenie. Technológia Double Lense - dvojité sklo robí vnútro menej citlivé na vonkajšie podmienky, čo znamená, že nezamŕzajú a nezahmlievajú sa. A preto profesionálni lyžiari doporučujú okuliare YOHO. Rovnako ako oni - kladieme dôraz na pohodlie a bezpečnosť!

Technické dáta:
- HD Lens – povlak skla, ktorý výrazne zlepšuje viditeľnosť. Znižuje odraz svetla na snehu a zlepšuje viditeľnosť v tieni
- filter UV 400% – vysoký stupeň ochrany vhodný pre použitie v horách a na snehu
- Airy frame – konštrukcia rámu okuliarov zaisťuje vysoký stupeň vnútornej ventilácie
- Anti-Fog - dodatočná úprava skla, ktorá zamedzuje ich zahmlenie
- Double Lense – dvojité sklo robí vnútro okuliarov citlivým na vnútorné podmienky, čo znamená, že nezamŕzajú a nezahmlievajú sa
- norma CE - v súlade s CE-EN1836-2005

Lyžiarske okuliare SPOKEY Yoho - Parametre

Technické parametry:
Antifog:
Ano

Lyžiarske okuliare SPOKEY Yoho - Recenze (0)

Lyžiarske okuliare SPOKEY Yoho - Otázky a odpovede (0)