MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Lyžiarske okuliare SPOKEY Red Rock

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Lyžiarske okuliare SPOKEY Red Rock - Základné informácie

Neni pochýb o tom, že správna príprava na zimné športy vám umožní užiť si svoje úspechy hneď od začiatku. Lyžiarske okuliare Spokey RED ROCK vám umožnia užiť si lyžovanie či jazdu na snowboarde na maximum. Naviac je to perfektný spôsob, ako tráviť svoj voľný čas alebo usporiadať rodinný výlet.

Model RED ROCK sa dokonalo prispôsobí k tvári. Ich ergonomicky tvar a mäkké lemovanie umožnia používať okuliare zároveň s vašou obľúbenou prilbou. Veľké dvojité sklá, chránia pred poveternostnými podmienkami a systém Anti-Fog vám zaručí, že okuliare nezamrznú a nezahmlievajú sa. Naviac zrkadlový povlak na skle lyžiarskych okuliarov odráža paprsky a zlepšuje viditeľnosť. 400% UV filter dokonalo chráni oči v tých najextrémnejších podmienkach. To všetko výrazne zlepšuje komfort videnia a zvyšuje vnímanie okolia bez ohľadu na aktuálne počasie. U našich výrobkov sa staráme o každý detail, a preto vám môžeme zaručiť, že lyžiarske okuliare Spokey Red Rock splní očakávanie všetkých lyžiarov a snowboardistov, ktorí si cenia najvyššie pohodlie.

Technické dáta:
- zrkadlový povlak Mirror - dostatočná ochrana proti škodlivému ultrafialovému žiareniu. Odráža UV paprsky, ktoré sa nedostanú do očí, a tak nielen neobmedzujú viditeľnosť, ale tiež nepoškodzujú oči.
- filter UV 400% - vysoký stupeň ochrany vhodný pre použitie v horách a na snehu
- airy frame - konštrukcia rámu okuliarov zaisťuje vysoký stupeň vnútornej ventilácie
- anti-Fog - dodatočná úprava skla, ktorá zamezuje ich zahmlenie
- double Lense - dvojité sklo robí vnútro okuliarov menej citlivým na vnútorné podmienky, čo znamená, že nezamŕzajú a nezahmlievajú sa
- norma CE - v súlade s CE-EN1836-2005

Lyžiarske okuliare SPOKEY Red Rock - Parametre

Určenie:
Určenie:
Technické parametry:
Antifog:
Ano

Lyžiarske okuliare SPOKEY Red Rock - Recenze (0)

Lyžiarske okuliare SPOKEY Red Rock - Otázky a odpovede (0)