MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Ortéza na členok sa stabilizátory OPROtec

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Ortéza na členok sa stabilizátory OPROtec - Základné informácie

Zažívate bolesť členku pri chôdzi, alebo pri športe? Alebo potrebujete podporu podvrtnutého členku po nedávnom zranení? Či už sú vaše potreby akékoľvek, OPROtec ortéza členku so stabilizátormi vás dostane späť do pohybu.

K čomu ortéza slúži? 
Ortéza na členok so stabilizátormi je navrhnutá tak, aby zmiernila bolesť členku pri chôdzi, behu a dokonca aj pri odpočinku doma. Nasaďte ju na členok a okamžite si všimnete rozdielu. Vaše svaly sa budú cítiť teplejšie, členok sa bude cítiť silnejší a podporné stabilizátory vám pomôžu znovu aktivovať správny pohyb. A vďaka nastaviteľnej stielke a inovatívnemu systému zafixovanie je ortéza pohodlná pri každom kroku. 

Komu je ortéza určená?
OPROtec ortéza Kontiki sa stabilizátory je ideálny pre každého, kto trpí bolesťou členku pri chôdzi, behanie, športu, alebo cvičenie v telocvični. Kombinácia stabilizátorov a tepelné kompresie robí z ortézy vynikajúcu voľbu pre kohokoľvek kto trpí artritídou, bolesťami kľbov alebo celkovou únavou svalov - umožní Vám užiť si celodennú úľavu a zároveň vám poskytne potrebnú istotu pri pohybe.

Ale čo keď sa zotavujete zo zranenia? Táto ortéza je obľúbenou voľbou pre kohokoľvek, kto hľadá podporu podvrtnutého členku. Tepelná kompresia podporuje prietok krvi a regeneráciu, zatiaľ čo stabilizátory obnovujú silu a stabilitu v celom kľbe - poskytujú podporu členku, ktorú potrebujete, aby ste sa dostali späť do hry.

Ortéza na členok so stabilizátormi poskytuje ochranu pred vyvrtnutím členku, zvýšenú stabilitu členku a zároveň umožňuje pohyblivosť pri športe. Je ideálny pre použitie pri aktivitách, ktoré vyvolávajú veľký tlak a náhly pohyb členku. Okrem toho môže byť ortéza použitá pri činnostiach, ako sú raketové športy, tanec, gymnastika.

Rozlúči sa s bolesťou členku pomocou OPROtec ortézy na členok.

Technické dáta:
- veľkosť: podľa ponuky

Ortéza na členok sa stabilizátory OPROtec - Parametre

Typ: Pevnost: Veľkosť:
Veľkosť:

Ortéza na členok sa stabilizátory OPROtec - Recenze (0)

Ortéza na členok sa stabilizátory OPROtec - Otázky a odpovede (0)