MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj
Otázky a odpovede

Ortéza na koleno s otvorom OPROtec - XL

Jsme autorizovaní predajci
×
Naša cena:
26.80 €
Bežná cena:
30.10 €
Dodacia lehota 5 pracovných dní
+ -
Porovnať
Výrobca:OPRO
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Ortéza na koleno s otvorom OPROtec - XL - Základné informácie

Trpíte bolesťami kolien pri behu, alebo inom športe? Potrebujete pohodlnú podporu kolien? Doprajte svojmu kolennému kľbu potrebnú podporu.

K čomu ortéza slúži?
Táto kompresný ortéza s otvorom je navrhnutá tak, aby poskytovala dokonalú rovnováhu medzi stabilitou, podporou a voľnosťou pohybu. Ľahký kompresný ortéza, ktora je vyrobená pre ľavé alebo pravé koleno, môže byť nasadená v priebehu niekoľkých sekúnd, aby poskytovala teplo v celom kĺbe. A s otvoreným prevedením na češce, ktoré uľahčuje kompresiu na kolennom kľbe, si môžete vychutnať ochranu pri športovaní bez zníženia pohyblivosti.

Táto ortéza s otvorenou jabľčkom je navrhnutá tak, aby poskytovala dokonalú rovnováhu medzi stabilitou, podporou a voľnosťou pohybu. Ľahká kompresný ortéza, ktorá je vhodná pre ľavé aj pravé koleno, nasadíte ju behom niekoľkých sekúnd a poskytuje teplo v celom kľbe. Prevedenie s otvorenou jabĺčkom uľahčuje kompresiu na kolennom kĺbe a vďaka tomu si môžete užiť ochranu pri športovaní bez zníženia pohyblivosti.

Komu je ortéza určená?
Tento typ ortézy kolenného kľbu je ideálny pre každého, kto trpí bolesťou kolena pri behu, alebo pri inom športe. Otvorené prevedenie chráni váš kľb a zároveň znižuje kompresiu na kolennom kľbe, čo umožňuje väčšie pohodlie a slobodu pri športovej činnosti.

Dané prevedení ponúka výbornú podporu kolenného kľbu u artritídy. Uvoľnením tlaku na jabĺčko kolena môžete ortézu nosiť po celý deň, bez toho aby ste sa cítili príliš obmedzovaní pri pohybe. Ak teda hľadáte kolenné oporu, ktorá ponúka úľavu a zároveň vás povzbudí k aktivite, tak je táto ortéza tá správna voľba. Prevedenie s otvorenou jabľčkom zmierni bolesť a opuchy po poranení kolena. Vďaka použitiu tepelne terapeutického neoprénu je táto podpora kolien ideálne pre použitie v chladnom počasí, kedy sa bolesť kolena zhoršuje. Je tiež ideálny pre použitie pri tenise, lyžovaní a golfu. Ochrana, úľava, zotavenie - všetko začína s použitím ortézy OPROtec.

Technické dáta:
- veľkosť: XL



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.15 kg

Ortéza na koleno s otvorom OPROtec - XL - Parametre

Typ: Pevnost: Veľkosť:
Veľkosť:

Ortéza na koleno s otvorom OPROtec - XL - Recenze (0)

Ortéza na koleno s otvorom OPROtec - XL - Otázky a odpovede (0)

Máte otázku k tomuto produktu? Položiť dotaz