MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Ortéza na koleno s postrannými kovovými lamelami OPROtec - XL

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Ortéza na koleno s postrannými kovovými lamelami OPROtec - XL - Základné informácie

Hľadáte kolenné ortézu napr. na lyžovanie? Alebo ste podstúpili operáciu a potrebujete kolenné oporu, aby ste obnovili silu a stabilitu kľbu? Nech už je problém akýkoľvek, riešením je OPROtec ortéza s postrannými kovovými výstuhami.

K čomu ortéza slúži?
Ortéza s kovovými výstuhami je navrhnutá tak, aby poskytovala úľavu, ochranu a podporu pri každom kroku. Sklopná kolenný ortéza využíva tepelné stlačenie k obopnutie kľbu, zvyšuje silu, stabilitu a prietok krvi. A so systémom ľahkého prispôsobenia, ktorý sa formuje buď do ľavého, alebo pravého kolena, môžete ortézu počas niekoľkých sekúnd nasadiť, čím získate okamžité pohodlie na cestách.

Komu je ortéza určená?
Táto kolenný ortéza je ideálna pre každého, kto potrebuje silnú a robustný kolenné ortézu pre lyžovanie. Pohodlné prevedenie udržuje váš kľb v teple v zimných podmienkach, zatiaľ čo kovové výstuhy zvyšujú stabilitu a podporu - čo vám umožní čo najlepšie si užiť samotné lyžovanie. Rovnako ako ponúka úľavu pri lyžovaní, môže tiež pomôcť obnoviť stabilitu po vážnom zranení kolena, alebo po operácii. Od prasknutie predného skríženého väzu (ACL) až po podvrtnutí stredných väzov kolena je kolenný ortéza navrhnutá tak, aby poskytovala pohodlie, úľavu a stabilitu v každej fáze zotavenia. Naše najodolnejšie podpora kolien, kolenná ortéza s kovovými výstuhami je ideálny pre zlepšenie stability kolena po mediálnom (vnútorným), alebo postranným (vonkajším) zranenie kolenného väzu a tam, kde je v kolene mierna artritída. Kolenný ortéza môže byť tiež použitá v rade ďalších športov, ako je futbal, ragby a lyžovanie.

Rozlúčte sa s bolesťou kolena a obnovte silu a stabilitu pomocou OPROtec kolenné ortézy s kovovými výstuhami.

Technické dáta:
- veľkosť: XL



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.15 kg

Ortéza na koleno s postrannými kovovými lamelami OPROtec - XL - Parametre

Typ: Pevnost: Veľkosť:
Veľkosť:

Ortéza na koleno s postrannými kovovými lamelami OPROtec - XL - Recenze (0)

Ortéza na koleno s postrannými kovovými lamelami OPROtec - XL - Otázky a odpovede (0)