MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Ortéza na koleno so stabilizátormi OPROtec - L

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Ortéza na koleno so stabilizátormi OPROtec - L - Základné informácie

Cítite slabosť v kolenách? Hľadáte kolenné oporu pre artritídu, beh, alebo iné cvičenie s dopadom? Poskytnite svojmu kolenu ochranu, ktorú potrebuje pomocou OPROtec kolennej ortézy so stabilizátormi.

Hľadáte kolennú ortézu napr. na lyžovanie? Alebo ste podstúpili operáciu a potrebujete kolennú oporu, aby ste obnovili silu a stabilitu kĺbu? Nech už je problém akýkoľvek, riešením je OPROtec ortéza s postrannými kovovými výstuhami.

Na čo slúži ortéza?
OPROtec kolenná ortéza so stabilizátormi ponúka kompresnú podporu kolien, ktorá je navrhnutá tak, aby poskytovala okamžitú úľavu a ochranu od bolesti a únavy svalov. Ortéza je kvalitne spracovaná, môžete ju nasadiť v priebehu niekoľkých sekúnd. Ortéza má zabudované stabilizátory, ktoré vám zaručia podporu pri každom kroku.

Komu je ortéza určená?
Je to ideálna podpora kolien pre beh a ďalšie športové aktivity s častým dopadom. Prevedenie s tepelnou kompresiou udržuje váš kĺb v teple a pohodlí, zatiaľ čo stabilizátory vám dávajú sebavedomie pri samotnom pohybe. Vďaka tomu slúži ako výborná podpora kolenného kĺbu pre artritídu, vďaka čomu si môžete užívať podporu, stabilitu a úľavu od bolesti, kamkoľvek vás deň zavedie.

Ale to nie je všetko. Táto ortéza so stabilizátormi je tiež skvelou voľbou pre každého, kto sa zotavuje z vážneho zranenia kolena, alebo chirurgického zákroku. Či už ste si pretrhli predný skrížený väz (ACL) alebo poranili vnútorné kolenné väzy, ortéza so stabilizátormi vám určite poskytne pohodlie a úľavu na ceste k uzdraveniu.

Kolenná ortéza so stabilizátormi je ideálna pre zlepšenie stability kolena po mediálnom (vnútornom) alebo postrannom (vonkajšom) zranení kolenného väzu. Kolenná ortéza môže byť tiež použitá v rade ďalších športov, ako je futbal, rugby a lyžovanie.

Dostaňte sa opäť do pohybu s kolennou ortézou OPROtec so stabilizátormi.

Technické dáta:
- veľkosť L



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.15 kg

Ortéza na koleno so stabilizátormi OPROtec - L - Parametre

Typ: Pevnost: Veľkosť:
Veľkosť:

Ortéza na koleno so stabilizátormi OPROtec - L - Recenze (0)

Ortéza na koleno so stabilizátormi OPROtec - L - Otázky a odpovede (0)