MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Ortéza na lakeť naťahovacie stretch OPROtec TEC5748 - XL

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Ortéza na lakeť naťahovacie stretch OPROtec TEC5748 - XL - Základné informácie

Od golfového ihriska po tenisový kurt vás môže bolesť lakťa odstaviť z pohybu na niekoľko týždňov. Preto je dôležité konať rýchlo, aby ste sa mohli čo najrýchlejšie dostať späť k aktívnemu pohybu. Či už hľadáte pomoc na tenisový lakeť, alebo lakťová ortézu na zápal šliach, naše kompresný bandáž vám určite pomôže dostať sa späť do hry.

K čomu bandáž slúži?
OPROtec kompresné bandáž na lakeť je špeciálne navrhnutá tak, aby poskytovala rýchlu a účinnú úľavu od bolesti a zranenia lakťa. Vďaka hladkému úpletu a technológiu mapovanie tela pôsobí na lakeť kompresne a podporuje pohyb v okolitých svaloch. Už žiadna polovičná opatrenia - je čas vrátiť si sebadôveru.

Komu je bandáž určená?
Táto kompresné bandáž na lakeť je ideálna pre kohokoľvek, kto trpí účinkom tendinitída lakťov a bolesťou lakťov v kĺboch ??a svaloch. Kompresia a následné zahriatie svalov pomáha zmierniť bolesť a napätie, zatiaľ čo bandáž poskytuje miernu podporu a stabilitu bez obmedzenia pohybu.

To je tiež dôvodom pre vynikajúcu podporu tenisového lakťa. S dokonalou rovnováhou medzi zahrievaním, podporou a ochranou sa môžete rozlúčiť s bolesťou a začať hrať znova svoju hru.

Bandáž možno použiť na podporu slabých, stuhnutých alebo boľavých lakťov, miernych výronov, natiahnutí a zápalov šliach.

Urobte z bolesti lakťa minulosť s bandážou OPROtec.

Technické dáta:
- veľkosť: XL



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.3 kg

Ortéza na lakeť naťahovacie stretch OPROtec TEC5748 - XL - Parametre

Typ: Pevnost: Veľkosť:
Veľkosť:

Ortéza na lakeť naťahovacie stretch OPROtec TEC5748 - XL - Recenze (0)

Ortéza na lakeť naťahovacie stretch OPROtec TEC5748 - XL - Otázky a odpovede (0)