MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Ortéza na lýtko naťahovacie neoprén OPROtec - XL

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Ortéza na lýtko naťahovacie neoprén OPROtec - XL - Základné informácie

Zažili ste pri cvičení v telocvični bolesť lýtka? Alebo možno trpíte bolesťou holene pri chôdzi do práce, alebo pri víkendových prechádzkach? Či už hľadáte úľavu, ochranu, alebo podporu od bolesti dolných končatín, OPROtec ortéza na lýtko vám určite pomôže.

K čomu ortéza slúži?
Táto ortéza je navrhnutá tak, aby zmierňovala od bolestí lýtok a holenie. Veľkosť ortézy možné prispôsobiť a upraviť tak, aby poskytovala maximálne pohodlie a úľavu, čo vám umožní použiť tepelnú kompresiu vo všetkých správnych oblastiach pre podporu tepla, prietoku krvi a regenerácie. Ortéza je univerzálny, nasadíte je v priebehu niekoľkých sekúnd na pravú či ľavú nohu a získate rýchlu úľavu a ochranu pred bolesťou dolnej končatiny.

Komu je určená?
Keď športujete, bolesť dolných končatín môže byť frustrujúce prekážkou. Preto sme navrhli nastaviteľnou ortézu lýtka a holene, ktorá pomáha zmierniť bolesť lýtka a celkovú bolestivosť svalov.

Od chvíle, kedy ju budete nosiť, sa vaše svaly a kľby budú cítiť svieži a slobodnejší, čo pomôže zmierniť bolesť na celej nohe. Ortéza je veľmi ľahká, preto ju môžete nosiť kdekoľvek od telocvične až po futbalové ihrisko, čo vám umožní vychutnať si dokonalú rovnováhu medzi úľavou od bolesti a potrebnú ochranou.

Táto mäkká neoprénová nastaviteľná ortéza lýtka môže byť nosená počas tréningu, ale tiež je vhodná na celodenné použitie pre zmiernenie bolesti lýtka.

Rozlúči sa s bolesťou lýtok vďaka OPROtec ortéze.

Technické dáta:
- veľkosť: XL

Ortéza na lýtko naťahovacie neoprén OPROtec - XL - Parametre

Typ: Pevnost: Veľkosť:
Veľkosť:

Ortéza na lýtko naťahovacie neoprén OPROtec - XL - Recenze (0)

Ortéza na lýtko naťahovacie neoprén OPROtec - XL - Otázky a odpovede (0)