MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Podvodný skúter SUBLUE White Shark Mix

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Podvodný skúter SUBLUE White Shark Mix - Základné informácie

Podvodný skúter WHITE SHARK MIX vás posunie na novú dimenziu pohybu.

Za týmto kúskom stojí špičková spoločnosť Sublue Underwater AI Co. Ltd., ktorá sa pýši skúseným a uznávaným tímom odborníkov a technikov s viac ako 10 ročnou praxou vo vývoji robotov pre pohyb a prácu vo vode. Sublue je schopná vytvárať špeciálnych robotov šitých na mieru potrebám zákazníkov.

WHITE SHARK MIX je výrobok určený pre bežných užívateľov a potápačov, ktorí milujú pohyb vo vode. Špičková technológia pre maximálnu zábavu. Vyvážený dizajn s dvoma motormi po stranách a strednou časťou pre uloženie batérie vytvára harmonický a elegantný tvar podvodného skútra.

WHITE SHARK MIX je podvodný skúter pre každého bez rozdielu veku, postavy alebo úrovne skúsenosti. Jeho použitie je jednoduché a intuitívne. Skúter je pohánaný dvoma vrtuľami - lodnými skrutkami. Vďaka tomu je ťah rovnomerný. Ochranné mriežky po oboch stranách motora výborne kryjú pred prípadným úrazom prstov. Tiež zabraňujú vstupu cudzím predmetom, ktoré sa vyskytujú vo vode a chránia tak listy lodnej skrutky pred poškodením. Pevný rám pre uchopenie umožňuje perfektnú kontrolu jazdy. Spustenie skútra WHITE SHARK MIX sa deje súbežným stlačením oboch magneticky riadených spúšťadiel. Pri uvoľnení či len jedného spúšťadla sa chod motora zastaví. Pred uvedením prístroja do chodu je potrebné zámok spúšťadla dať do polohy ON - pripravené k použitiu. Potom je možné uviesť motory do behu stlačením spúšte.

Sublue podvodný skúter WHITE SHARK MIX je vybavený nosičom pre pripevnenie GoPro kamery a pod. Horná plachta teľa skútra je vybavená LED diódami, ktoré indikujú nabitie batérie. Skúter vám umožní dosiahnuť vzdialenejších miest, preto vždy myslite, až máte dostatok "šťavy" na návrat. Podvodný skúter White Shark MIX je určený ako pre začiatočníkov, tak pre pokročilých potápačov. Výbornú službu splní každému, kto žiada vysoký výkon, jednoduché ovládanie a nenáročnú údržbu. Prístroj dokáže užívateľovi zjednodušiť zdolávanie vzdialeností pri plavbe na hladine, ale umožní aj potápačom dosiahnuť na miesta, kam by sa bez použitia podvodného skútra nedostali. Je potrebné myslieť v takom prípade na dodržanie všetkých pravidiel bezpečného pohybu vo vode, hlavne pri potápani hlbšie. Pohyb pod hladinou je s podvodným skútrom WHITE SHARK MIX možný ako na nádych, tak aj v prípade hĺbkového potápania za použitia kyslíkového prístroja. Pri potrebe zastaviť stačí len uvoľniť prsty zo spúšte a oba motory sa zastavia naraz. Pre získanie vztlaku je nutné použiť plavák, ktorý je vždy súčasťou dodávky podvodného skútra WHITE SHARK

Technické dáta:
- rozmery výrobku: 465 x 230 x 150 mm
- hmotnosť: 2,1 / 2,9 kg (vrátane batérie)
- batéria: Li-polymérová/11,1 V/11 Ah
- výkon motora: 520 W (2x260 W)
- dosiahnuteľná rýchlosť: až 5 km
- doba jazdy na jedno nabitie batérie: až 30 min
- dosiahnuteľná hĺbka: 40 m
- pohonný systém: 2 el. Motory s výkonom 260 W (každý)
- LED: indikácia nabitia batérie LED diódami
- spúšte: 2 závislé spúšte pre bezpečnú prevádzku
- telo skútra: ľahký, odolný plast ABS
- ochranné mriežky: vpredu aj vzadu pre každý motor
- držiak kamery: pre kamery typu GoPro

Obsah balenia:
- skúter Sublue WHITE SHARK MIX
- plavák
- vak na nosenie
- bezpečnostný remienok
- batéria
- nabíjačka

Balenie:
  • hmotnosť balenia: 3 kg

Podvodný skúter SUBLUE White Shark Mix - Recenze (0)

Podvodný skúter SUBLUE White Shark Mix - Otázky a odpovede (0)