MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Podvodný skúter YAMAHA 220L

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Recenze (0)
Otázky a odpovede (1)

Podvodný skúter YAMAHA 220L - Základné informácie

Osobný podvodný skúter Yamaha 220L prezentuje výhody silnej a pritom relatívne ľahkej Li-ion batérie. Je to výborný skúter pre rekreačné potápanie, šnorchlovanie a plávanie, pri ktorom môžete objavovať nové podvodné svety. Sledovanie podmorského života za pomoci podvodného skútra patrí k tým činnostiam, ktoré sú medzi potápačmi najpopulárnejšie. Podvodný skúter má výkon 220 W a umožní potápanie s maximálnou rýchlosťou až 5 km / hod a s možnosťou zmeny rýchlosti použitím jedného zo 2 rýchlostných stupňov. Jednoduchá výmena batérie je základom pre možnosť ľahkého použitia viacerých batérií pre dlhšiu jazdu bez potreby čakania na znovu nabitie batérie.

Technické dáta:
- doba jazdy až 60 minút za predpokladu bežného použitia (pri plynulej plnej rýchlosti cca do 30 minút)
- dosiahnuteľná hĺbka až 30 m, najvyššia rýchlosť až 5 km / h, dva rýchlostné stupne
- indikátor stavu vybitia batérie, používa vyspelú Lithium Ion batériu s možnosťou výmeny, možno variantne vybaviť aj batériou s výkonom 500 W alebo 350 W
- moderný systém ochrany proti zaplaveniu
- automatický systém vyrovnávania vztlaku
- hmotnosť 8,6 kg vrátane batérie
- rozmery výrobku: 319 x 300 x 610 mm
- batéria a nabíjačka je súčasťou balenia
- skúter je doporučený pre užívateľov vo veku 16 rokov a viac

LI-ION batéria pre pohon skútra

Lítium iónové batérie sú v súčasnosti najvýkonnejšie opakovane nabíjateľné batérie, ktoré sú k dispozícii pre elektronické užívateľské výrobky. Batériová technológia, použitá pri podvodných skútrov Yamaha radu Li je rovnaká ako u dnešných elektro automobilov a dodáva výborný výkon, efektivitu a výdrž. Prístroje na Li-ion batérie poskytujú vysoký pomerný výkon vzhľadom ku hmotnosti v porovnaní s prístrojmi, pracujúcimi s Lead-Acid (olovenými) alebo Ni-MH batériami. Ich výhoda je teda najmä, že sú ľahšie a výkonnejšie ako iné typy nabíjacích batérií rovnakej veľkosti. Li-ion batérie nie sú problémom pre leteckú dopravu.

Ďalšou výhodou Li-ion batérií je, že nemajú pamäťový efekt (nie je teda potrebné ich úplne vybiť pred ďalším nabíjaním), značná časť nabitia zostáva v batérii aj po dlhšej dobe bez nabíjania (napr. Pri skladovaní) a zvládnu veľa (stovky) nabíjacích a vybíjacích cyklov.

Li-ion batériový systém podvodných skútrov YAMAHA je kompaktný a ľahký. Batérie možno ľahko vybrať pre vonkajšie nabitie alebo z dôvodu výmeny batérie. Li-ion batérie sú ekologickejším variantom k iným druhom batérií a majú dvojnásobnú životnosť ako bežné batérie. Nabíjacia doba je u týchto batérií tiež významne redukovaná.



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 9 kg

Podvodný skúter YAMAHA 220L - Recenze (0)

Podvodný skúter YAMAHA 220L - Otázky a odpovede (1)

Pavel
13.01.2019
Dobrý den, dá se využít i při plavání nad hladinou?
Odpoveď e-shopu:Dobrý den,
tento skútr lze použít i při plavání nad hladinou.
S pozdravem tým NEJLEVNEJSISPORT.CZ