MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Podvodný skúter YAMAHA 350Li

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Podvodný skúter YAMAHA 350Li - Základné informácie

Osobný podvodný skúter Yamaha 350L je plne vybavený prístroj ako pre profesionálov, tak aj pre rekreačných potápačov. Tento silný podvodný skúter s 350 W výkonom umožní brázdenie podvodného prostredia s maximálnou rýchlosťou až 6 km / hod. Jednoduchá zmena medzi 3 rýchlostnými stupňami je základom pre prispôsobenie jazdy potrebám užívateľa. Rýchly presun iné ciele alebo pomalé skúmanie podvodného sveta vám zaistí model Yamaha 350L. Jednoduché vyladenie vztlaku, vytvorené pre slanú vodu, umožní sústrediť sa na pozorovanie okolia, a nie na obtiažnu manipuláciu so skútrom.

Technické dáta:
- doba jazdy až 75 minút za predpokladu bežného použitia (pri plynulej plnej rýchlosti cca do 30 minút)
- dosiahnuteľná hĺbka až 40 m, najvyššia rýchlosť až 6 km / h, tri rýchlostné stupne
- indikátor stavu vybitia batérie, používa vyspelú Lithium Ion batériu s možnosťou výmeny, možno variantne vybaviť aj batériou s výkonom 500 W
- moderný systém ochrany proti zaplaveniu
- automatický systém vyrovnávania vztlaku
- hmotnosť 8,6 kg vrátane batérie
- rozmery výrobku: 319 x 300 x 610 mm
- batéria a nabíjačka je súčasťou balenia
- skúter je doporučený pre užívateľov vo veku 16 rokov a viac

LI-ION batéria pre pohon skútra

Lítium iónové batérie sú v súčasnosti najvýkonnejšie opakovane nabíjateľné batérie, ktoré sú k dispozícii pre elektronické užívateľské výrobky. Batériová technológia, použitá pri podvodných skútrov Yamaha radu Li je rovnaká ako u dnešných elektro automobilov a dodáva výborný výkon, efektivitu a výdrž. Prístroje na Li-ion batérie poskytujú vysoký pomerný výkon vzhľadom ku hmotnosti v porovnaní s prístrojmi, pracujúcimi s Lead-Acid (olovenými) alebo Ni-MH batériami. Ich výhoda je teda najmä, že sú ľahšie a výkonnejšie ako iné typy nabíjacích batérií rovnakej veľkosti. Li-ion batérie nie sú problémom pre leteckú dopravu.

Ďalšou výhodou Li-ion batérií je, že nemajú pamäťový efekt (nie je teda potrebné ich úplne vybiť pred ďalším nabíjaním), značná časť nabitia zostáva v batérii aj po dlhšej dobe bez nabíjania (napr. Pri skladovaní) a zvládnu veľa (stovky) nabíjacích a vybíjacích cyklov.

Li-ion batériový systém podvodných skútrov YAMAHA je kompaktný a ľahký. Batérie možno ľahko vybrať pre vonkajšie nabitie alebo z dôvodu výmeny batérie. Li-ion batérie sú ekologickejším variantom k iným druhom batérií a majú dvojnásobnú životnosť ako bežné batérie. Nabíjacia doba je u týchto batérií tiež významne redukovaná.



Balenie:
  • hmotnosť balenia: 6 kg

Podvodný skúter YAMAHA 350Li - Recenze (0)

Podvodný skúter YAMAHA 350Li - Otázky a odpovede (0)