MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlási
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Posilňovacia guma SPOKEY Grip Rubber

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Posilňovacia guma SPOKEY Grip Rubber - Základné informácie

Využitie tréningovej gumy SPOKEY Grip Rubber umožní maximálny efekt z tréningu a zameranie sa na jednotlivé svalové partie.

Model Rubber Grip má pohodlné a odolné rukoväte. Užahčuje cvičenia a umožňuje využitie gumy rovnako ako u expandéra. Tréningová guma bola vyrobená z kvalitného materiálu s dlhou životnosou. Používa sa predovšetkým v oblasti fitness, rehabilitácie, ortopédie, športovej medicíny, neurológie, geriatrie a pediatrie. Hodí sa aj pre pilates a jogu.

Aby bol tréning efektívny, musí by predovšetkým rozmanitý. Silové cvičenie by malo by kombinované s cvičením aeróbnym a je potreba da si pozor, aby boli zapojené rôzne svalové partie. Perfektným doplnkom každého tréningu je expandér alebo posilňovacia guma.

Tréningové gumy fungujú na podobnom princípe ako expandér - umožní vykona cvik s rozahovacím pohybom a pohybom v bokoch (cviky na prsné svalstvo). Vďaka svojim vlastnostiam a dĺžke umožňujú rozšíri škálu vykonávaných cvikov. Vo fitness tréningu sa perfektne osvedčili gumy v tvare obdĺžnika. Pokiaž užívatež túži po silnejšom odpore a menšom rozsahu, je lepšie zvoli gumu so zatvoreným obvodom.

Pre budovanie formy je dôležitým faktorom aeróbne cvičenie a používanie drobného fitnessu, do ktorého radíme činky a závažia, twistery, posilňovacie gumy, steppery a mnoho ďalších produktov. Vďaka týmto výrobkom obohatíte svoj tréning a zapojíte veža svalov, ktoré nie sú denne používané.

Pre komfort a bezpečnos tréningu sú využívané napríklad protišmykové podložky a fitnes valce.

Než začnete s akýmkožvek tréningom, stanovte si ciež, ktorý chcete dosiahnu s ohžadom na vᚠaktuálny zdravotný stav a vek. Pamätajte. Ak chcete dosiahnu požadovaných výsledkov, cvičte pravidelne, jedzte zdravo a kvalitne. Ak sa kedykožvek počas tréningu nebudete cíti dobre - prerušte ho.

Technické dáta:
- určenie: šport / fitness / posilňovanie / joga / pilates / rekreácia / lekárstvo / uni
- materiál pásu: guma / guma
- materiál rukoväte: plast
- rozmery: 65 x 15 x 0,065 cm
- farba: modrá / čierna


Balenie:
  • hmotnos balenia: 0.4 kg

Posilňovacia guma SPOKEY Grip Rubber - Parametre

Vlastnosti:
Farba:
modrá 
Posilovacia pomôcka:
fitness pomôcky:

Posilňovacia guma SPOKEY Grip Rubber - Recenze (0)

Posilňovacia guma SPOKEY Grip Rubber - Otázky a odpovede (0)