MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Potápačský počítač SUUNTO D4i Novo + USB

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Potápačský počítač SUUNTO D4i Novo + USB - Základné informácie

Nová dizajnová rada Suunto D4i Novo predstavuje potápačské počítače vo sviežich farbách s mäkkým silikónovým a veľmi komfortným náramkom. Pohodlné, ľahké, a pritom tak nabité praktickými funkciami ako je freedive režim či bezdrôtový prenos tlaku vo fľaši a odhad zostávajúceho času vzduchu. 

Hlavné funkcie: 
- plne kontinuálne dekompresný algoritmus Suunto RGBM 
- 4 potápačské módy: Air, Nitrox, Free, Off 
- voliteľná sonda pre bezdrôtový tlak vzduchu vo fľaši + odhad zostávajúceho času vzduchu 
- zabudovaný plánovač ponorov 
- detailné grafické záznamy ponorov na vašom PC / Mac vďaka software Suunto DM5 softvér 
- celková hmotnosť iba 92 g 
- inovatívny časovač Apnea Timer a časovač v módoch Air / Nitrox 
- bezdrôtový prenos tlaku vo fľaši bez rušenia 
- Suunto D4i Novo umožňuje použitie bezdrôtovej sondy pre sledovanie zásoby vzduchu vo fľaši priamo na vašom zápästí. K dispozícii je tiež aktuálny odhad času zostávajúceho vzduchu počas ponoru. 

Zdieľajte vaše potápačské skúsenosti 
Použitím software Suunto DM5 softvér na vašom laptope môžete jednoducho synchronizovať Suunto D4i Novo s online komunitou Movescount.com, kde môžete ukladať a zdieľať informácie o vašich ponoroch vrátane fotografií a video záznamov. Môžete tiež zdieľať informácie o potápačských lokalitách a stránkach o potápaní s potápačmi z celého sveta. 

Jednoduché ovládanie
S ľahko čitateľným displejom a elektro-luminescenčným podsvietením uvidíte dôležité informácie ponoru (tj. napr. aktuálnu hĺbka, dĺžka ponoru a dekompresný údaj) vždy jasne a zreteľne. 

Všestranné použitie 
V módoch Air a Nitrox sú na zreteľne čitateľnom displeji zobrazované tieto informácie: aktuálna a maximálna hĺbka, aktuálny čas, dĺžka ponoru, dekompresný čas a teplota. Zvukové a vizuálne alarmy, ktoré si nastavíte pre určitú hĺbku a dĺžku ponoru, vás upozorní, kedy je čas začať stúpať. V móde Nitrox môžete predĺžiť váš pobyt pod vodou tým, že upravíte obsah kyslíka vašej zmesi medzi 21% a 50% a hodnotu PO2 v rozmedzí 0,5 až 1,6 baru.
Ak ste nadšenec potápania na nádych, D4i Novo vám ponúka prepracovaný freedive mód so všetkými funkciami, ktoré k freedivingu potrebujete. D4i Novo zaznamenáva dáta trikrát za sekundu a tým vám poskytuje presnú hodnotu skutočne dosiahnutej hĺbky. 

Flexibilná dekompresia 
Suunto D4i Novo s použitím algoritmu Suunto Deep Stop RGBM vám umožní plynulú dekompresiu s optimálnou dĺžkou výstupu. Stanovené zastávky v algoritme - Deep Stops - zvýši vašu bezpečnosť spolu s radom hĺbkových zastávok medzi maximálnou hĺbkou a hĺbkou "ceiling". 

Plánujte a hodnoťte 
Pred vstupom do vody môžete plánovať zmesi plynov, testovať následné ponory a zobraziť bezdekompresný čas pre rôzne hĺbky pomocou zabudovaného plánovača ponorov. Po ponoru môžete jednoducho stiahnuť dáta do vášho PC alebo laptopu pre neskoršiu analýzu použitím software Suunto DM5, ktorý zahŕňa detailné logbook s grafickým vyobrazením všetkých vašich ponorov. 

Balenie obsahuje: 
- Suunto D4i Novo s veľmi mäkkým a príjemným silikónovým náramkom v rôznych farbách 
- USB kábel, predlžovací náramok, 2ks ochrannej fólie proti poškriabaniu 
- manuály o potápaní na DVD, príručku a leták, záručný list, návod na použitie

Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.3 kg

Potápačský počítač SUUNTO D4i Novo + USB - Recenze (0)

Potápačský počítač SUUNTO D4i Novo + USB - Otázky a odpovede (0)