MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Raketa na stolný tenis SPOKEY Standard, anatomická rukoväť

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Raketa na stolný tenis SPOKEY Standard, anatomická rukoväť - Základné informácie

Raketa na stolný tenis SPOKEY Standard je určená pre rekreačnú hru a hráčov, ktorí ocenia strednú rýchlosť, rotáciu aj kontrolu lopty.

Raketa Standard je vhodná pre hru stredne pokročilých hráčov, ktorí ocenia hru so strednou rýchlosťou, strednú rotáciu a strednú kontrolu lopty.

Stolný tenis patrí k vôbec najrýchlejším športom. Celosvetovo patrí tiež k najrozšírenejším športom a to ako na pretekárskej, tak aj na rekreačnej úrovni. Stolný tenis je veľmi komplexný šport, kde okrem fyzických predpokladov a úderovej techniky záleží výrazne aj na psychike, schopnosti sústredenia a taktickej vyspelosti hráčov. Na vyššej závodnej úrovni patrí stolný tenis k fyzicky, silovo a k pohybovo veľmi náročným športom. Naopak na rekreačnej úrovni možno ''pinec '' prevádzkovať aj pri neveľkých nárokoch na fyzickú kondíciu.

Medzi ostatnými loptovými športami je pre stolný tenis tiež charakteristická celá rada úderov a technických fines, založených na rotáciu (spinu) loptičky. Práve toto umenie '' čítať '' a využívať rotácie ('' falše '') loptičke vyžaduje dlhoročný tréning, ktorý nemožno nahradiť hrubou fyzickou kondíciou. Preto možno u stolného tenisu zachovať relatívne dobrú výkonnosť o niečo dlhšie, než u iných športov. Stolný tenis je možné hrať na najrôznejších úrovniach až do neskorého veku čo z neho robí jeden z veľmi atraktívnych a celosvetovo obľúbených športov.

Môžete stolný tenis, populárno známy ako ping-pong, hrať aj doma?, samozrejme. Stačí použiť vhodný stôl a už prvé krôčiky v tomto športe môžete úspešne trénovať doma, napríklad nahadzovaním loptičky na raketu, cvičíte tým presnosť a rotáciu loptičky.

Rukoväte pálky pre stolný tenis sa pripravujú väčšinou v tvare s označením: AN (anatomická), FL (profilovaná) a ST (rovná).

Technické dáta:
- určenie: šport / rekreácia / uni
- počet vrstiev: 7
- rukoväť: AN (anatomická) (niečo viac vypuklá v strednej časti rakety, vyberajú si ich hráči s väčšími dlaňami)
- hrúbka penovky: 1,8 mm
- rýchlosť: 1/10 6
- rotácia: 1/10 6
- kontrola: 1/10 7
- počet hviezdičiek: *


Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.4 kg

Raketa na stolný tenis SPOKEY Standard, anatomická rukoväť - Parametre

Určenie: Hrúbka peny:
Hrúbka peny:
Počet vrstiev:
Počet vrstiev:
Počet hviezdičiek:
Počet hviezdičiek:

Raketa na stolný tenis SPOKEY Standard, anatomická rukoväť - Recenze (0)

Raketa na stolný tenis SPOKEY Standard, anatomická rukoväť - Otázky a odpovede (0)