MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlási
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Stepper s ramenami SPOKEY Nordic Walking II

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Stepper s ramenami SPOKEY Nordic Walking II - Základné informácie

Model SPOKEY WALKING II je pripravený pre tých, ktorí hžadajú zariadenie, ktoré tvaruje dolné partie tela a ktoré zaberá v domácnosti málo miesta. Kombinácia klasického steppera a nastavitežných bočných ramien dokonale simuluje pohyb vykonaný počas chôdze s palicami.

Pre cvičenie na stepperi si vystačíte s malým priestorom a jeho konštrukcia umožňuje žahký presun na požadované miesto. Model SPOKEY WALKING II je vybavený nastavitežnými bočnými ramenami s regulovatežnou výškou (103-138 cm). Pomáhajú udržiava rovnováhu počas tréningu a zároveň aktivujú svaly v hornej časti tela, tak ako počas chôdze Nordic Walking. Protišmyková štruktúra pedálov zvyšuje bezpečnos a pohodlie užívateža.

Model SPOKEY WALKING II je vybavený počítačom, ktorý umožňuje užívatežovi sledova základné parametre tréningu: čas, kalórie, scan, počet opakovaní / min, počet celkových opakovaní.

Vďaka možnosti nastavitežnosti výšky krokov si môžete nastavi intenzitu tréningu podža vašich potrieb. Nastavenie na vyššiu úroveň je pre svaly efektívnejšie a odporúča sa tým, ktorí chcú rýchlo vybudova alebo udrža si formu. Nižšia úroveň, teda nižší stupeň je optimálny pre začiatočníkov alebo pre žahšie cvičenia.

Stepper je vhodný pre cvičenie v domácom prostredí. Stepper WALKING II je určený pre posilňovanie nôh a zadku. Redukuje telesný tuk, posilňuje nohy a tvaruje telo.

Technické dáta:
- simulátor tréningu Nordic Walking - regulácia výšky krokov - regulovatežné nastavenie ramien: 103-138 cm - tréningové gumy (expandéry) v sade - maximálna váha užívateža: 100 kg - funkcie počítača: čas, kalórie, scan, počet opakovaní / min, počet celkových opakovaní - rozmer: 102 x 52 x 42 cm - váha: 9 kg

Balenie:
  • hmotnos balenia: 11 kg

Stepper s ramenami SPOKEY Nordic Walking II - Parametre

Druh: Vlastnosti:
Displej:
Ano

Stepper s ramenami SPOKEY Nordic Walking II - Recenze (0)

Stepper s ramenami SPOKEY Nordic Walking II - Otázky a odpovede (0)