MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlási
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Stojany na kliky EVERLAST

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Stojany na kliky EVERLAST - Základné informácie

Stojany na kliky sú vynikajúca pomôcka pre všetkých športovcov.

Samotné kliky sú tým najlepším spôsobom, ako precviči celú hornú polovicu tela a všetky jej svalové partie. Stojan na kliky má navyše výhodu vo väčšom rozsahu pohybu a ponúka naviac možnos meni vežkos úchopu. Stojany na kliky nezaažujú nadmerne zápästia ako je tomu u klasických klikov. Zmenou polohy rúk a úchopu sa môžete zamera na rôzne svalové partie. Pri vykonávaní kliku, kedy lakte smerujú k telu a päste sú v polohe palec hore sa centrom svalového napätia stávajú predovšetkým tricepsy. Naopak pri polohe lakte od tela do pravého uhla, kde palec je najbližšie k telu sa záaž presúva na prsné svaly a prednú čas ramien. Vďaka všetkým možným variantom klikov na stojanoch precvičíte teda ako prsné svaly, ramenné svaly, tricepsy, bicepsy, tak aj chrbát a brucho.

Vežkou výhodou stojanov na kliky je ich malá hmotnos a rozmer. Teda túto pomôcku uvítajú aj športovci v čase dovolenky, kedy nemajú možnos pravidelne trénova. Stojany možno žahko zloži do tašky a žahko sa skladujú.

Stojany na kliky majú čiernu farbu so žltým nápisom Everlast. Kostra stojana je z pevného PVC. Povrch je potiahnutý čiernou odolnou penou, ktorá zaručuje pevný a pohodlný úchop. Obidva stojany vážia dokopy 660 gramov. Tieto stojany na kliky Everlast sú ideálnou pomôckou pre všetkých športovcov a vyznávačov bojových umení.

Technické dáta:
- určenie: šport / fitness / uni
- materiál: pevné PVC
- hmotnos: 660 g


Balenie:
  • hmotnos balenia: 0.8 kg

Stojany na kliky EVERLAST - Parametre

Vlastnosti:
Farba:
černá 
Fitness pomôcky:
Posilovacia pomôcka:

Stojany na kliky EVERLAST - Recenze (0)

Stojany na kliky EVERLAST - Otázky a odpovede (0)