MASTERSPORT.sk
0918 665 685
Prihlásiť
/
Registrácia
Stolný tenis Parkour Výpredaj

Tejpovacia páska OPROtec 5cm x 5m - ružová

Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Základné informácie
Parametre
Recenze (0)
Otázky a odpovede (0)

Tejpovacia páska OPROtec 5cm x 5m - ružová - Základné informácie

Prešli ste si v poslednom čase zranením, alebo svalovým napätím? Možno máte bolesti kolien pri behu, alebo pri inom športe? Alebo už dlhú dobu pociťujete bolesti dolných končatín a rozhodli ste sa, že je konečne čas na trochu úľavy? Či už sú vaše potreby akékoľvek, OPROtec kineziologické páska vám určite pomôže.

Na čo slúži?

OPROtec kineziologické páska určená na to, aby prirodzeným procesom hojenia vášho tela pomohla naplno využiť jeho potenciál. Pri aplikácii na opuchnuté, alebo poranené svaly páska nazdvedne vašu pokožku tak, aby svaly a kľby mohli dýchať, čo umožní voľnejší a prirodzenejší pohyb. Rovnako ako okamžitá úľava, priestor, ktorý kineziologická páska vytvára okolo svalu, tiež pomáha podporovať prietok krvi a zároveň odvádza všetku tekutinu.
Komu je určená?
Ukázalo sa, že kineziologická páska je vhodná pre široké spektrum športovcov - pre bežcov na dlhé vzdialenosti až po profesionálne futbalistu. Ponúka úľavu pred, počas a po cvičení. Jedným z najčastejších spôsobov použitia je zmiernenie bolesti kolena pri behu. Či už sa zotavujete po zranení, máte vodu v kolene, alebo jednoducho cítite, že vaše svaly sú zraniteľnejšie ako obvykle, niekoľko prúžkov K-pásky vám poskytne úľavu a pridá istotu, ktorú potrebujete, aby ste sa znovu dostali do pohybu.

Ale to nie je jediný spôsob využitia kineziologické pásky. Je tiež vhodná pre rad ďalších bolestí a zranenia, vrátane bolesti chrbta, stehien, ramien, paží a dolných končatín. Rozlúči sa s bolesťou svalov s použitím kineziologické pásky OPROtec.

Neprikladajte na otvorené rany. Vždy vyhľadajte odbornú radu o príčine bolesti, poranenia, alebo podráždenie. Obsahuje antimikrobiálne prísadu Biomaster pre ochranu pred 99,99% baktérií.

Technické dáta:
- šírka: 5 cm
- dĺžka: 5 m
- farba: ružová


Balenie:
  • hmotnosť balenia: 0.35 kg

Tejpovacia páska OPROtec 5cm x 5m - ružová - Parametre

Pevnost: Veľkosť:
Veľkosť:

Tejpovacia páska OPROtec 5cm x 5m - ružová - Recenze (0)

Tejpovacia páska OPROtec 5cm x 5m - ružová - Otázky a odpovede (0)